no slovo plnohodnotny je teraz dost diskutabilne pretoze ked niekomu vyhovuje zivot bez priatelov tak jeho zivot je podla neho plnohodnotny hoci z pohladu ineho cloveka co si nevie zivot predstavit bez priatelov je to nieco nepredstavitelne zeby bol sam.
ja osobne si neviem predstavit co by som robila keby som nemala takeho uzasneho priatela ako mam. on ma sprdne, podrzi ked treba, ale chodit by som s nim nikdy nechodila.prekristove rany to len v tom najhorsom sne.my sme take rozdielne povahy zeby sme sa za tyzden roztrhali
no dost zaujimava otazka.. fakt je to dost diskutabilne, ale moj nazor, zit plnohodnotny zivot bez kamosov, aj ked si introvert je dost zvlastna predstava..sak aspon jeden clovek sa najde urcite, ne? ale uplne sam bez ostatnych ludi, to mi pride dost nerealne
plnohodnoty zivot? no mozno taki ludia su, kt. nemaju kamosov al. inych ludi okolo seba, ale hovorim je to divne
sucasny clovek urcite nie z genetickeho hladiska aspon(teda ked sa zamyslime vedecky), samozrejme su vynimky, ale clovek je society typ, a mozme sa aj rozhodit, aj tak potrebujeme mat pri sebe svoj druh, tak ako rastu pokope stebla trávy, ci rybky v oceane spolocne plavaju
plnohodnotny zivot ? take nieco aj existuje ? ako moze mat clovek plnohodnotny zivot ked okolo nas su intrigy,nenavist,zavistlivost atd ? priateLOV ? ich moze byt aj viac ? haluz podla mna moze byt plnohodnotny priatel len jeden a to je taky ktoreho ked ziskas ineho uz nepotrebujes to je taky ktoreho si cennis viac ako ostatnich taky moze byt len jeden... ale co ked sa jedneho dna dozvies ze taky ten plnohodnotny priatel je pekna mrcha ? ze to bola len pretvarka ? co ked sa jedneho dna dozvies co vsetko sa o tebe hovori za chrbtom ? kazdy si mysli ze je majster sveta kym mu nepride skutocna rana pod pas od niekoho od koho to naozaj necakal malo kto ma priatela na zivot a na smrt dokonca mnohi co si myslia ze takich maju mylia sa ale ak predcsa je take nieco mozne vtedy mozeme zit plnohodnotny zivot ale to je co sa tyka priatelstiev inak z mojho pohladu je pre plnohodnotny zivot potrebna rodina a do v bode cislo 1 mojho rebricka
Ale aj tak po nich sakra tuzim a aj ked pri sebe nemusim vzdy niekoho mat a dokazem si uzit aj sam, pri hudbe alebo len pri rozmyslani, nemyslim si, ze toto je plnohodnotny zivot.
Priatelov podla mna potrebuje kazdy, mozno s vynimkou nejakych ludi so schizoidnou poruchou osobnosti.
podla mna nikto nedokaze zit bez priatelov.......aj ked nechces vzdy sa nejakí nájdu ......ak aj existuje nejaký človek bez priateľov,znamych,... o čom pochybujem...určite si to nejakym sposobom musi nahradzat...t.j. ma doma havinka...plyšaka..alebo je jeho priatelom telka....ale urcite priatela ma.....nevim c ma chapete,lebo som to napisala jag dilina....ale chapete?
To, že je má sa človek prikláňa skôr k introvertným názorom ako k extrovertným, neznamená, že je osamelý, alebo chce byť osamelý. Len nevyhľadáva toľko spoločnosti ako extroverti. Skúma radšej do hĺbky ako do šírky, ako je spomenuté v typológii osobnosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja osobne si neviem predstavit co by som robila keby som nemala takeho uzasneho priatela ako mam. on ma sprdne, podrzi ked treba, ale chodit by som s nim nikdy nechodila.prekristove rany to len v tom najhorsom sne.my sme take rozdielne povahy zeby sme sa za tyzden roztrhali
ak mu to vyhovuje, ved nech si kazdy zije ako chce
plnohodnoty zivot? no mozno taki ludia su, kt. nemaju kamosov al. inych ludi okolo seba, ale hovorim je to divne
pochybujem o plnohodnotnom zivote!
Som introvert a nemam priatelov.
Ale aj tak po nich sakra tuzim a aj ked pri sebe nemusim vzdy niekoho mat a dokazem si uzit aj sam, pri hudbe alebo len pri rozmyslani, nemyslim si, ze toto je plnohodnotny zivot.
Priatelov podla mna potrebuje kazdy, mozno s vynimkou nejakych ludi so schizoidnou poruchou osobnosti.