Hladám niekoho kto by si pritúlil dvojročnú fenku » www.ifauna.cz/rubriky/mdiskus... treba jej nájsť súrne majitela tak vás poprosím či by ste sa nemohli popýtať niekoho v okolí ( ale vynechajte takých
Jo, nechcel som sem písať dovody ale potom som si uvedomil že je to aj v linku tak som pochopil že to už aj tak je jedno....totižto jej terajšia malitelka sa onho nedokáže postarať tak ju chce dať utratiť...
..ale k veci touto správou by som vás rád požiadal aby ste nezačali viesť diskusiu o tom aké to je kruté a aká je tá dotyčná osoba hlúpa a pod. ale aby ste sa radšej zamerali na hladanie majitela ešte raz dakujem
neviem o nikom, kto by chcel psika, ale popytam sa.. ja by som chcela, ale mama mi uz nedovoli, kedze mam zajaca ... je mi to luto, dufam ze niekoho pre nu najdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
..ale k veci touto správou by som vás rád požiadal aby ste nezačali viesť diskusiu o tom aké to je kruté a aká je tá dotyčná osoba hlúpa a pod. ale aby ste sa radšej zamerali na hladanie majitela ešte raz dakujem
je mi to luto, ale nie je uz neskoro?