Ahojte Zaujíma ma či niekto z vás žije v Dánsku. Chcela by som tam ísť študovať ale neviem či sa tam potom normálne zamestnám. Mali ste s tým problém? hlavne jazyková bariéra, stačí na život(práca,úrad atď..) tam vedieť angličtinu? Ďakujem!
nechod tam, chcel som tam ist aj ja, podla agentury vsetko super s pracou, ale pisal som si s ludmi, a ani v kodani si ju nenasli po 3 mesiacoch takze ak chces ist do mensieho mesta, tak musis byt poriadne bohata..
@realsmileykaja ano dostavas.. ale ako si napisala, musis pracovat v hlavnom meste si ju nenajdes skor ako za 3 mesiace, a v mestach ako aarhus aalborg odense, priemer je 6-12 mesiacov a o mensich mestach ani nehovorim ..
@realsmileykaja nehovoriac o tom, v dansku sa sepka ze by sa ten grant mal dalsi rok znizit z 750 na 350 takze fakt ti odporucam si to rozmysliet pokial nemas minimalne na 6 mesiacov nasetrene (samozrejme podla toho do ktoreho mesta sa chystas), a rozhodne ak mas takyto balik peniazi, tak je anglicko ovela lepsi vyber
@helloxd tak s týmto si ma veľmi nepotešil kamarátka si tam našla prácu hneď a Dánsko si nevie vynachváliť. Dánsko sa mi pozdáva oveľa viac ako Anglicko. Anglicko mi príde oveľa drahšie čo sa týka študovania oproti Dánsku. Aj kvôli zdravotníctvu by som do Anglicka nešla.. Inak ďakujem za odpoveď :S
@realsmileykaja anglicko je o dost lacnejsie.. potraviny niektore lacnejsie ako tu , mne v agenture do nedavna tvrdili ake to tam je lahke s pracou, ale ked som skontaktoval ludi z jednotlivych miest zistil som ze to tak vobec nie je.. a nie som ochotny riskovat kedze tie skoly tam zzaroven tiez nie su bohvieake .. ale drzim ti palce snad sa ti to podari.. a nemas zac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov