Mne príde prirodzené chcieť byť pre druhých užitočný, prospešný, nápomocný. Nie obdarovávať ich vecami. Akože nič proti, len mi potom niečo takéto, ako sa pýtaš, nenapadne. Vlastne nikdy som ani nejako nevynikal v dávaní darčekov
Na druhú stranu, určite by sa našiel niekto, komu by som od srdca rád pomohol ku krajším dňom, viac úsmevu na tvári, pekným zážitkom...
toto je kjut forum!
viacerym by som dopriala vela veci aj ne-veci
tanicke napriklad dvakrat tolko dni bez starosti, kolko ich tento rok so starostami zjavne mala@tanickina @bansky -mu co najviac vone palaciniek a medoviny... a aby ma stretol uz na dakej pohode alebo nepohode @tomkov zelam "momenty, ktore stoja za to" a ludi, o ktorych pise v blogoch @motyylia zas pohodlne papucky miesto tulavych topanok lebo sa mi paci stadium v akom sa prave nachadza
a @johnysheek -ovi viac spanku a prijemne nocne ubory
Neviem, zvyknem davat dary len ludom, ktorych vazne poznam. Ale niektorych ludi by som vystiskala (ked uz sa rozdavaju pusinky, tak ja mozem objatia, nie?) za to, aki su mili a zlati
A sice neviete, ktori ste, ale sakra si to vazte, na to, aky strasne "handsfree" clovek som, je to velka pocta!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Na druhú stranu, určite by sa našiel niekto, komu by som od srdca rád pomohol ku krajším dňom, viac úsmevu na tvári, pekným zážitkom...
A na jeden darček odtiaľto usilovne čakám!
viacerym by som dopriala vela veci aj ne-veci
tanicke napriklad dvakrat tolko dni bez starosti, kolko ich tento rok so starostami zjavne mala @tanickina
@bansky -mu co najviac vone palaciniek a medoviny... a aby ma stretol uz na dakej pohode alebo nepohode
@tomkov zelam "momenty, ktore stoja za to" a ludi, o ktorych pise v blogoch
@motyylia zas pohodlne papucky miesto tulavych topanok lebo sa mi paci stadium v akom sa prave nachadza
a @johnysheek -ovi viac spanku a prijemne nocne ubory
A sice neviete, ktori ste, ale sakra si to vazte, na to, aky strasne "handsfree" clovek som, je to velka pocta!!!
a vdaka @artlover