Čaute
moja babinka bude mať 70 rokov, a neviem čo by som jej kúpila, neviem ani na Vianoce, poradte mi, čo mlže byť dobré, a dakujem za rady toho typu že: kup jej čo chce, alebo čo má rada. Proste opýtam sa jej čo by chcela a ona nič, achh babina, no tak
@jozef585 joooo, asi jedine toto lebo jedna sa jej pokazila a jednu používam ja na brigádu asi tu tašku u nás to je v obchode Kik a stojí to 12€ + krížovky a album s fotkami ale je mi to blbé furt jej dávam to isté to by som jej dala tú tašku na narodky, a čo potom na Vianoce nemám inšpirácie
Tak jej kúp aj nejaký drachší vitamínový doplnok. A ked si sem tam vypije tak pravú Škótsku whisky z Lidlu. U nás ju majú za 1,5 eura. Tiež ju sem tam kúpim dedovi. Potom je väčšinou celý týžden mimo. Premáva sa sem tam po obývačke a vykrikuje, že Obama chce obsadiť polovicu európskej únie a kompletne zmeniť systém sociálneho zabezpečenia. Sem tam má veštecké sny s rôznymi druhmi indiánov a tak no.
pripadne ak mas menej penazi alebo je babi menej stylova, tak taku tu karovanu z pevneho igelitu, neviem najst obrazok
dalej taka ta velka spona do vlasov, pripadne natacky, ak je veriaca tak nejaku milu modlitebnu knizku (isto ma vsetky aspon 20 rokov stare, proste nejaku novsiu, mozno kusok modernejsiu), alebo take tie knizocky ako su ze mojej maminke a tak, tak urcite je aj babicke.
ak si este nezvykla tak eurokalkulacku
puzdro na okuliare
ten privesok na kluce co reaguje na zapiskanie
zamok na bicykel
predplatne casopisu s krizovkami
vlnu na pletenie
masazny vankus
deku z ovcej vlny
hrejivy pas na krize
ak ma prehravac tak nejake CDcko s oblubenym interpretom (pripadne v levnych knihach maju asi za euro take tie cdcka tipu nejlepší šlágre minulého století)
lupu
levandulove mydlo do skrine
nastenne hodiny (ktore tikaju najviac ako sa da)
tacku/podnos na chlebicky
zasteru s nejakym milym napisom (najlepsie kolace su od babky a podobne)
a comu sa uplne najviac potesi, je tvoja zaramovana fotka, ale taka ako od fotografa zo skoly, kde sa pekne zubkami usmievas
Ja som starkej kúpila pobyt v hoteli Alexandria v Luhačoviciach Veľmi si to užila a bola rada, pretože dlho nikde nebola. Tiež bola rada lebo si oddýchla od každodenného stresu. A má hrozné problémy s chrbticou takže jej to tam kus uvoľnili masážami. Len neviem keď ona má 70 či to bude dobrý darček :/ radšej asi niečo staromódnejšie haha Skôr by som vybrala asi niečo z toho čo napísali ľudia hore haha veľa šťastia s výberom darčeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
toto to je!
nemas zaco
Chodieva sa s tým do Kauflandu a je to dobré aj do Lidlu. Ale iný obchod tu už nemáme
alebo moje dalsie tipy su:
takato indicka taska must have pre kazdu babku
pripadne ak mas menej penazi alebo je babi menej stylova, tak taku tu karovanu z pevneho igelitu, neviem najst obrazok
dalej taka ta velka spona do vlasov, pripadne natacky, ak je veriaca tak nejaku milu modlitebnu knizku (isto ma vsetky aspon 20 rokov stare, proste nejaku novsiu, mozno kusok modernejsiu), alebo take tie knizocky ako su ze mojej maminke a tak, tak urcite je aj babicke.
ak si este nezvykla tak eurokalkulacku
puzdro na okuliare
ten privesok na kluce co reaguje na zapiskanie
zamok na bicykel
predplatne casopisu s krizovkami
vlnu na pletenie
masazny vankus
deku z ovcej vlny
hrejivy pas na krize
ak ma prehravac tak nejake CDcko s oblubenym interpretom (pripadne v levnych knihach maju asi za euro take tie cdcka tipu nejlepší šlágre minulého století)
lupu
levandulove mydlo do skrine
nastenne hodiny (ktore tikaju najviac ako sa da)
tacku/podnos na chlebicky
zasteru s nejakym milym napisom (najlepsie kolace su od babky a podobne)
a comu sa uplne najviac potesi, je tvoja zaramovana fotka, ale taka ako od fotografa zo skoly, kde sa pekne zubkami usmievas
snad som pomohla
klasika