Frajerka bude mať za 3 týždne 16 rokov, chodíme spolu 11 mesiacov a na konci prázdnin odchádzam na štúdium do Švédska a chcel by som jej dať nejaký pekný darček, aby to vydržala, keď budem preč a aby ju potešil. Samozrejme ju veľmi milujem. Máte nejaký ná
Tak, je to žena, je dosť možné, že ti dala za čas, čo spolu chodíte veľa hintov D Je to troška klišé a vôbec to nie je môj štýl ,ale tvoje dievča nepoznám, tak poradím overenú klasiku a to pekný šperk. Vždy, keď si ho na seba dá, tak si na teba spomenie. Len to musí byť niečo, čo by naozaj nosila.
Ak budem hovoriť za mňa, mám rada hand made darčeky... to má človek vždy pocit, že sa proste dotyčný naozaj, naozaj snažil a myslel na mňa, keď to vyrábal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak budem hovoriť za mňa, mám rada hand made darčeky... to má človek vždy pocit, že sa proste dotyčný naozaj, naozaj snažil a myslel na mňa, keď to vyrábal...
a potom prid z forom, ze mas dat frajerke k rocnemu vyrociu ..
zrob jej decko, ze ked budes prec nech nezabudne na teba a co ju bude tesit
a inak odporucal by som nieco, co bude pravidelne vyuzivat, tym si ta pripomenie pravidelne, alebo to zahodi hned bez zbytocneho trapenia
Po roku som tusim mojej drahej dal nejaky sperk. ( aspon myslim- to bolo uz dost davno ked sme mali prve vyrocie )
Fakt myslíš že to vydrží? hm