ahojte, rozhodla som sa, ze kamaratke darujem na narodeniny salku alebo tricko- este presne neviem s nasimi fotografiami .. pripadne aj nejakymi obrazkami z detstva - nejakí spevaci nasi oblubeny a tak .. neviete mi poradit kde toto robia? napr. aj vo fax
ide o namet a hlavne o cloveka od ktoreho by som to dostal, ale cenil by som si to od kohokolvek.. cloveka musia tiez akekolvek malickosti.. takze ja ti napad odobrujem
Úprimne? Takýto darček by mi prišliel neskutočne divný, možno tá šálka by sa dala, ale asi nie len také obyčajné: Naša spoločná foto, ale muselo by to byť niečo, čo strašne pripomína nejaký vtipný spoločný zážitok, alebo niečo také... najlepšie také, že by nikto iný chenápal, prečo sa pri pohľade na tie šálky stále smejete
ja som si robila tričko s obrázkom kung fu pandy a nápisom danger kung fu.Vo fax copy to robia,môžeš si aj kúpiť tú nažehľovaciu fóliu formát A4 a doma si tam vytlačíš nejaký obrázok a nažehlíš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
nechceš jej na to tričko niečo nakresliť? alebo na číňany - to malo velký úspech u mňa