dohodni sa s každým z nich, že prispeješ na darček pre toho druhého... napríklad, tvoj oco plánuje mame kúpiť prsteň, tak mu na to prispej pár eurami a dohodnite sa, že jej to dáte spoločne - a pri mame postupuj tak isto
Pre mamu kupujem s tatom a dáme to ako spoločné.Minule som kupila knihu.čo nebolo tažké lebo mi v knihkupectve povedala žesa jej páči.Pre tata to vobec neviem to kupuje mama ja nekupujem nič.Ale tak mamu zober do mesta do knihkupectva alebo niekde s oblečením a čo sa jej bude páčiť tak jej to kupiš
ďakujem za všetky tipy..už som bola na nákupoch a ocinovi som kúpila šálku na kávu a antiperspirant, mamine voňavku, lak na nechty a prívesok na klúče..a bratovi som kúpila také zvieratka do vane v ktorých je taký gél čo sa potom rozpustí D ale len tak z haluze- však môže si to dať do skrini ako vôňku fúúú tak som rada, že to mám už za sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mamine nejakú kozmetiku..
Alebo niečo pekné vyrob A k tomu môžeš dokúpiť nejakú drobnosť..
To je asi najlepší darček
A mame som kúpila nejakú voňavku... a na narodeniny nejakú bižutériu