Čaute,mám takú otázku.Ak má nejaký váš blízky narodeniny,čo by ste mu kúpili? Ak by na vašu otázku ,,čo by si chcel?''.Odpovedal ''Ja už mám všetko,nechám to na tvojej fantázii,,.Máte nejaký typ?Vďaka za vaše typy.
@lenkaska1 chcem niečo špeci,nechodi do obchodov..skôr sa pýtam na nejaké špeci darčeky,nie tie bežne ako je alkohol,čokolada či kvety ale na take ako je nejaky moto zážitok,tandem alebo ručne vyrobeny darček či niečo iné čo napadne iných ľudi alebo nejake typy od druhych ľudí
Asi milonty krát napíšem... Nepoznáme ho a keď nám sem nič o jeho záľubách nenapíšeš tak rovnako relevantná bude rada - kúp mu hrad, a zároveň aj - naser mu do rúk,..
Chapem co myslis, ale v obchodoch nemaju len cokolady alebo kvety ale aj vela originalnych veci
Nechodi do obchodov?? Niekde nakupovat musi.. mne napriklad kamoska dala poukazku do bioobchodu, kedze vie sa snazim zdravo stravovat a velmi ma to potesilo alebo nejaka poukazka do knihkupectva, do kina a podobne
A zazitky mozes hladat aj na zlavomate...
Aj keď Neslávim narodeniny
Ale kebyže dostanem takúto otázku Čo by si chcela ako darček všeobecne ... odpoviem to iste ...
Čo tým chcem napísať
..
Ak toho človeka dobre poznáš vieš iste po čom môže túžiť .(spoj si to s jeho hobby,snom)
...
Pre mna by bol naj darček farby , štetce, plátno
...
Napr. Ja mám vystavenu na poličke jednu wish kartu už asi 5r . Lebo je od veľmi dobrej kamošky so špeciálnym prianím
To znamená že najkrajší darček človek dá vtedy keď ho dá zo srdca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
alebo zážitok ako tandemovy zoskok
Nechodi do obchodov?? Niekde nakupovat musi.. mne napriklad kamoska dala poukazku do bioobchodu, kedze vie sa snazim zdravo stravovat a velmi ma to potesilo alebo nejaka poukazka do knihkupectva, do kina a podobne
A zazitky mozes hladat aj na zlavomate...
Ale kebyže dostanem takúto otázku Čo by si chcela ako darček všeobecne ... odpoviem to iste ...
Čo tým chcem napísať
..
Ak toho človeka dobre poznáš vieš iste po čom môže túžiť .(spoj si to s jeho hobby,snom)
...
Pre mna by bol naj darček farby , štetce, plátno
...
Napr. Ja mám vystavenu na poličke jednu wish kartu už asi 5r . Lebo je od veľmi dobrej kamošky so špeciálnym prianím
To znamená že najkrajší darček človek dá vtedy keď ho dá zo srdca