Dávate kritiku často? Viete prijať kritikua, zobrať si ju k srdcu?
HMMM ja ak nemam dovod preco by som mal cloveqa kritizovat radsej ho neriesim! No ak je kritika objektivna taq zacnem o nej rozmyslat a pokusim sa zmenit. Ale musi to byt fakt objektivna kritika! Aj ked sa mi to lahko nepocuva sak komu sa lahko pocuva kri
kritiku davam, kludne ju prijimam pokial je v medziach a nikdy si ju neberiem prilis k srdcu pretoze je to len kritika, najprv o nej porozmyslam a potom uvazim ci bola na mieste
Kritiku davam je jedno ci uz k osobam alebo nejakym napadom (pokial su to napady prihodim aj vlastne myslienky inak to znie ako rypanie) a konstruktivnu kritiku dokazem aj prijat pokial je to len kritika aby si clovek "udrel", urazil, predviedol sa tak na to z vysoka kaslem a oplacam to tak isto alebo horsie presne podla hesla kto do teba kamenom ty do neho vacsim
Som v celku úprimný človek, takže kritiku v rámci možností sa snažím podať vždy objektívne, ale samozrejme, tak aby som dotyčného nezrušil až moc. Či príjmem já kritiku? To je už horšie, som narcis a nenechám si do vecí kecať, alebo od niekoho, kto sa do toho nevyzná. V princípe kritiku moc nepríjmam, ale keď je objektívna, tak tu sa jej pridržiavam, keď ma posúva dopredu, to býva od viac menej len od určitých autorít, ktoré uznávam. Ináč nie.
pravdivu kritiku na moju osobu dokazem prijat,nepravdivu neriesim,je pre mna bezpredmetna...podla mna je dobre ze kritika existuje,aspon kvoli niektorim,ktori si sami seba neuvedomuju a robia veci,za ktore by sa normalny clovek hanbil...treba im osvetlit mysel,ajked si zvecsa nedaju poradit co viem z mojich skusenosti
som vedela ze si to ty....podla tych "q" :/ strasne ma to stve...a kritiku, no ako kedy..nie vzdy ju prijmem bez problemov, ked si myslim , ze nema niekto v tom, co o mne tvri, pravdu, tak si za tym stojim ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Lebo viem, ze mi pomoze..