mňa to neberie, ja si dávam predsavzatia a priania v deň narodenín, tak zo 5 a to tak, že aspoň dve určite sa splnia... občas to vypálilo lepšie, ako keď som nečakane vyfasla notebook s vlastným protestom!, nechápem dodnes, prečo som ho nechcela vlastne, keď som po ňom aj tak túžila
jedno dodrzim kazdorocne a preto si ho aj davam stale dookola, ze odolam aj tento rok aby som vyskusala cigaretu, (bojim sa ze zacnem a nedokazem prestat , bo ja a zlozvyky )
@23 to s timi lomitkami - spetne lomitka sa davaju v PHP (neviem jak by som to sirsie opisal) ale ak je prikaz echo '' ''; a do neho chcete dat text s uvodzovkami, tak aby sa neporusil syntax, musia sa dat pred uvodzovky spetne lomitka (\)... alternativou by mohli byt apostrofy '' ''
Ani ja neviem ako by si mi to mal vysvetliť, aby som to pochopil Nerozumiem, prečo to nemôže byť tak ako doteraz, že človek napísal úvodzovky a boli v texte úvodzovky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
minule som si dal take predsavzatie ze: babka sa rozhodne ze ma zobere do ameriky neverite ale jedina ktore sa mi splnilo za mojich 14 rokov zivota
Lebo birdz akosi zblbne keď použiješ úvodzovky ... "sucks"
Potom sa to nedá členiť a vzniká len hŕba textu, tfuj
Ani ja neviem ako by si mi to mal vysvetliť, aby som to pochopil Nerozumiem, prečo to nemôže byť tak ako doteraz, že človek napísal úvodzovky a boli v texte úvodzovky?