písali ste si denník keď ste boli menší, prípadne ešte stále so ho píšete? Ja som akurát dneska robila poriadok vo veciach a našla som ho a nie jeden ale rovno 4.som bola pisateľ no. A je to pecka čítať tie veci a ako si dokážem situáciu presne vybaviť
Písal.. dnes by som chcel skôr písať pamäte s foto-ilustraciami... možno by si to moji pravnuci prečítali..ja by som tiež chcel vedieť čo najviac o mojich prapredkoch
Ja som si písala celú základku. Tiež mám asi 10 denníkov. Minule som to našla, a čítala som si z roku 2011.. A bolo to také vtipné, ako som vtedy vnímala veci, a ako ich vnímam teraz. A tiež si niektoré tie spomienky viem živo vybaviť a pousmiať sa na tom. Mala by som s tým opäť začať, nech mám potom v dvadsaťpäťke napríklad na čo spomínať.
písala som si kedysi... tiež mám asi 3 či 4 zaplnené... mám tam aj hlášky spolužiakov zo školy, nejaké moje trápenia a tak.... ked som si ho po rokoch čítala tak som sa cítila mierne trápne, že som niektoré veci tak prežívala ale tak čo, no, to asi každý puberťák
Raz som sa o to pokúsila, napísala som 2 strany a potom už nikdy viac som sa ku tomu nevrátila. Vždy mi to prišlo blbé a trápne. Obdivujem však ľudí, čo to dokážu a pravidelne si píšu denník.
Ja som si denník včera "založila"a vyzdobila a začala som si tam písať.Budem si tam písať čo ma napadne.Ale trošku sa krotím s osobnejšími vecami keby mi ho mama náhodou našla.Je dobre písať si denník a v dospelosti sa nad tým budeš smiať a porovnávať sa ako sa ti zmenili názory myslenie.Ja som raz našla nejaký môj starý zošit a stálo to zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov