Ako vnímate, ak vás ktosi na Vianoce obdaruje zbraňou, po prípade nejakou fetišistickou hračkou? Nie je/ nebolo by vám trápne dostať od Ježiška napríklad plynovú masku?
@micenzo oo, to si fakt myslíš, že tuhé kruté hlboké i vysoké energetické výboje rapídne meniace našu planútu... že ťa pred nimi ochráni obyčajná plynová maska?!
@4 este doplnim, na to ze som pacifista, zbran by mi bola zbytocna ale tak aspon niekde zavesit na okrasu keby bola pekna a co sa tyka toho druheho, podla toho co by som dostal
Tieto vianoce som manželovi kúpila čosi zvláštneho, bála som sa ako to príme. Dúfala som že pri rozbaľovaní darčekov nebude celá spoločnosť priateľov, ale bola ..ale zvládli sme to s humorom, aj ked sa mi zlatíčko červenal...až mi ho prišlo ľúto ale zase z druhej strany, život v sebe ukrýva ľudia veľa situácií, ktoré sú ..... DDD humorné...a tú plynovú masku v klude berieme...aj s tými zbranami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a plynovu masku by som uvital skor,este pred koncom sveta
Fetisistickej hracke by som sa asi tiez nepotesil, ale neviem, niekedy mam rad BDSM praktiky, ale na to musi byt nalada
A plynova maska mi bude asi na dve veci...
(síce to som si pôvodne nepredstavovala) obávam sa, že drsnosť by šla bokom
Ale sľubujem, že ak dostanem pod stromček zbraň a plynovú masku, tak sa s nimi odfotím a hodím to sem
tak to teda upravim
zbrani by som sa potesil ako chlap
a plynovu masku by som uvital ,ale musela by vyzerat mega drsne a musela by mi dojst pred koncom sveta
ale kedysi som mal fotku jednej megakrutoprisnodrsnej ale neviem to najst
ale pochybujem, že niečo také dostanem
len otazka do coho by si sekala?
a nebolo by mi to trapne. konecne nejaka fakt uzitocna vec
A zbraň... no neviem, podľa toho aká, nejakú útočnú pušku by som prijal
plynová maska tiež, aj keď by som ju asi nevyužila
fetišistické hračky, no to ma príliš neláka