@petto13 na dehydratáciu človek zomrie cca za 3 dni. V podstate sa otrávi lebo telo nemá ako vylučovať toxíny
@somslavka dá a veľmi ľahko. Kebyže nepiješ, už počas prvého dňa ťa začne celkom dosť bolieť hlava a dostaneš sa do stavu, že smäd prestaneš vnímať. 2-3 deň stratíš vedomie a do pár hodín exitus.
@somslavka Myslím, že pre človeka, ktorý je presvedčený o tom, že chce zomrieť, by to nebol problém a bol by to veľmi jednoduchý spôsob, ako skoncovať so životom.... Ale neviem ako by prišli na to, či to bola samovražda, resp. či to bolo dobrovoľné alebo nie...
@somslavka párkrát sa mi stalo že som jednoducho zabudol piť a došlo mi to až večer. Mne stačí keď sa ráno nenapijem a už to ide. Ja som taký, že nie som smadný kým nezačnem piť. Tak isto je to u mňa aj s jedlom - nie som hladný, ale keď niečo zjem, jedol by som už všetko Takže áno, dokážem nepiť, ale nie naschvál.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@somslavka dá a veľmi ľahko. Kebyže nepiješ, už počas prvého dňa ťa začne celkom dosť bolieť hlava a dostaneš sa do stavu, že smäd prestaneš vnímať. 2-3 deň stratíš vedomie a do pár hodín exitus.
áno