To je takto....vo Francúzsku majú stroj času a keď sa niečo poserie vrátia čas späť a mi zažijeme tú istú chvíľu s menšími zmenami znova, tak to mi dvaja s profesorom Hawkingom chápeme, len nechápeme prečo nevrátili čas späť po premiére Teórie Všetkého....
vraj je to spôsobené tým že niekedy je jedna mozgová hemisféra o pár sekúnd pozadu za tou druhou a preto máme pocit že sme to už niekedy v minulosti zažili
a pripisujem to zvlastnemu momentu v mozgu kedy organ vyhodnoti ze jedna myslienka,predstava, vizualny vnem ma napadnu spojitost s inou myslienkou/spomienkou ktoru teda spoji dokopy a mozog (konkretne) vedomie si potom mysli ze je to totozne- takto sa na to pozeram ja... inak som cital aj take nazory vedcov na to ze jedna cast mozgu zareaguje na vnem skor ako druha a potom vznikne kratka casova odchylka medzi vnemom a mozog si mysli ze je to spomienka a nie aktualne prezity zazitok.
Mne sa raz snivalo, ze dejavu je, ked sa na nieco pozries, najprv sa ti obraz zakoduje v pamati az potom sa vyzualne prejavi. A tiez ze vesmir ma koniec, lebo je tam taka zima, ze tam nedokaze prebiehat chemicka reakcia na rozpinanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a pripisujem to zvlastnemu momentu v mozgu kedy organ vyhodnoti ze jedna myslienka,predstava, vizualny vnem ma napadnu spojitost s inou myslienkou/spomienkou ktoru teda spoji dokopy a mozog (konkretne) vedomie si potom mysli ze je to totozne- takto sa na to pozeram ja... inak som cital aj take nazory vedcov na to ze jedna cast mozgu zareaguje na vnem skor ako druha a potom vznikne kratka casova odchylka medzi vnemom a mozog si mysli ze je to spomienka a nie aktualne prezity zazitok.
ale kto vie ako to v skutocnosti je