mne sa to stava neustale,ale uz som si na to zvykla ..... alebo velakrat si poviem : hmm bodaj by .. alebo nech uz je ... alebo teraz nech je to a to .. a bum stane sa to co si myslim,prajem .. divne..ale pohodickaaaa
seximelisa -> njn, ale ked sa to stane, thak mas vlastne pocit, ze sa to opakuje... kedze sa Ti to uz raz stalo/snivalo... thakze istym sposobom to je deja vu...
deja vu je proste pocit, určitý záblesk nejakej udalosti, javu, ktorý okolo seba vidíš a máš 101% pocit že si ho už niekedy zažil... neviem či tvoje sny je možné nazvať dejva vu..
moji vidiny su na dennom poriadku a uz davno som si na ne zvikol a raz sa mi snival uplne realistyky sen ze cestou do skoly ma zrazi autobus tak som v ten den racej ostal doma istota je istota mozno niektori si myslia bla bla bla slaboduchi blbci ale vobec nie takych ludi ktori to dokazu je viac ale vacsinou je to neovladatelne bud to pride alebo to nepride...
Mne sa zas pomerne často plnia sny ale len v tom zmysle,že sa má stať niekomu niečo zlé a satne sa. Ale teda neviem kedy ani ako,ani čo. Divné ale je to tak
vacsinou je to tak ze ked sa us nieco deje tak sa ti zda ze sa ti to snivalo alebo sa to us stalo .. ale to je len zlym ulozenim informacii v mozgu .. takze sorry ale jasnovidka asi nebudes ..
Aj mne sa to stáva podobne. Len niekedy sú to sny a niekedy pocity. Ale nie sú to zle uložené informácie, lebo napríklad raz sa mi snívalo, že spolužiačku profka vyvolala na odpoveď, na druhý deň som jej to povedala a o dva dni sa to stalo. Žeby náhoda?
nechcem vam kaziť vaše predstavy o Hvieznych branach a kadečom inšom. Deya Vo- je to čiastkova poruch mozgu, ktora sa vyskytuje neustalou produktivitou mozgu. O čo ide? naše zmysli registruju podnety no v mozgovej " rozvodni" nastava točasna chyba a ziskane podnety putuju do casti mozgu zodpovedajúcej DLHODOBEJ PAMATI. taho "chyba" trva len niekolko sekund a nespôsobuje poškodenia. TOT vše SORRY
mne sa to stava pomerne casto a to iste aj 2-3 krat takze uz si zvykam ale nikdy si nezvyknem uplne. Ten pocit ked zistim ze som to uz prezila je strasny
Mne sa Deja Vu stalo zatial len niekolkokrat za zivot. Ked som este chodila na strednu, tak ma to strasne fascinovalo. vzdy som si to vysvetlovala tym, ze sa mi to predtym snivalo. O tych hemisferach som sa dozvedela az nedavno, ale priznam sa, ze to nevysvetluje moj zazitok. Stalo sa mi totiz to, ze raz v skole som pri vyklade latky zacala mat pocit, ze toto sa uz stalo. Hned som to povedala kamoske, co sedela vedla mna a povedala som jej to, co by malo, podla tej mojej spomienky nasledovat. Povedala som: "Boze, toto sa uz stalo!!! Ja som to uz zazila!!! Za chvilu za mnou pride profak a spyta sa ma ci tomu rozumiem!" Toto som jej povedala - ona sa na mna zacudovane pozrela, ale za chvilu prisiel ku mne profak, oslovil ma a spytal sa ma, ci tomu rozumiem (vykladu). Moja kamoska vtedy stratila rec!!!!! dodnes si na to spominame a dodnes si to nevieme vysvetlit. Tento pocit som mala este niekolkokrat, ale nikdy som to uz nestihla vopred povedat. Myslite, ze tie nezhody v hemisferach tento moj zazitok vysvetluju???????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
to je možno predvídavosť ...
(tu to uz bolo rozoberane)
A to nie je deja vu, co ty mas... ...mne sa tiez NIEKEDY plnia sny...
alebo
ked vojdem niekam a mam pocit ze som tam uz ray bol, vsetko a vsetci mali rovnaku poziciu, nalada bola rovbnaka, atd. proste nic sa neymenilo
??????
predstav si ze mne sa uz hodnekrat stalo dejavu asi ako kazdemu ale s tym rozdielom ze to bolo len podobne..
podobne su tiez sny v ktorych sa skombinuju ludia,okolnosti,miesta ktore do seba vobec nezapadaju..
nas mozog ani z daleka nie je tak dokonaly ako si myslis :p
q
q
q