najprv mi nezvonil budík, lebo sa mi v noci vybil telefón, hoci bol na nabíjačke a zobudila som sa o hodinu neskôr, vyštartovala som z domu do desiatich minút a keď som nastúpila do električky, po prvej zastávke nás vodič vyhnal von, lebo sme sa ocitli v kolóne ďalších desiatich električiek...a potom som nič nestíhala
@dannyd14
aale ja už ani nwm.. bolo tam toho vela.. kamarat hovoril že ma dobre tipy že všetko vyjde... tak som stavil no... viac som sa nestaral.. necham sa lahko ovplyvniť.... inak, jediny zmysel športu vidim v tom že si nanho možem staviť..
@boolean ked je vela, tak je male percento sancy, ze ti to vyjde a treba to aj sledovat poriadne, i ked v dnesnom svete nevies ci ten zapas nie je predany ...stavit a sledovat
bola som svedkom toho, ako sbs ujo dal riadnu facku týpkovi až mu dvere dali druhú
ale inak ten deň prebehol suprovo :happy: ...až na to, že som na party stratila moju obľúbenú mikinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale inak nič zlé, práveže fajn piatoček to bol
aale ja už ani nwm.. bolo tam toho vela.. kamarat hovoril že ma dobre tipy že všetko vyjde... tak som stavil no... viac som sa nestaral.. necham sa lahko ovplyvniť.... inak, jediny zmysel športu vidim v tom že si nanho možem staviť..
ale inak ten deň prebehol suprovo :happy: ...až na to, že som na party stratila moju obľúbenú mikinu