ja budem dnes skákať do vzduchu (ak stihneme dokončiť fakalárku) a tým Zem odľahčím a ak tú fakalárku ozaj ozajsky najsamozaj dokončíme, tak aj oslava bude riadna
V minulosti (na základnej škole) nás na deň Zeme nútili zbierať odpadky.
Vzhľadom na to, že sa v dnešnej dobe už nič také neoplatí, tak na deň Zeme zvysoka seriem. Pokiaľ bude na Zemi taká prijebaná "civilizácia" ako táto, je to aj zbytočné.
@matthew322 uplne s tebou suhlasim (teda...nas vplyv na Zem z istych hladisk je da sa povedat dost zanedbatelny, ale tak s tym ake vselijake nicive zbrane atd. vieme a budeme vediet vyrobit a ovladat by sme jej aj uskodit mohli, ale tak to uz je zas o inom)
my mame zajtra v skole den zeme..sranda je ze namiesto toho aby sme zem ochranovali budu vsetci kreslit a to sa vyvesi okolo skoly cim sa minie dost vela papiera cize dalsie stromy pojdu kaput, ale budis
kedze som dobrovolnicka Greenpeace,zapojila som sa do akcie zvanej EKOLOGICKA STOPA, co je v kazdom krajskom meste a vyvrcholenie je dnes v Bratislave, ja som z nitry,preto som pomahala stope v nitre.kazda stopa znazornuje nieco ine, co tu zanechavame, v nitre to bolo preludnenie a tak sme robili stopu tak ze sme obkreslovali ludi a potom sme ich malovali, zbierali sm epodpisy na peticie a tak. pozrite www.greenpeace.sk, su tam niekde aj fotky
lol aj ja som dnes upratoval na jednej čistinke pri lese kde opekame a ani som nevedel že je deň zeme. asi mam kalendar v hlave. ps: nazbieral som jedno vrece odpadkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a dnes som sa napr. sprchovla rychlejsie ako inokedy cize som minul menej vody
ona si pomoze sama, ale az ked vyhynie clovek.
opakujem, len som to cital
Vzhľadom na to, že sa v dnešnej dobe už nič také neoplatí, tak na deň Zeme zvysoka seriem. Pokiaľ bude na Zemi taká prijebaná "civilizácia" ako táto, je to aj zbytočné.
Ale den ako kazdy pred nim žiadna zmena..