Schovávačka alebo hra na policajtov a zlodejov ... alebo na panelákoch u babky , sme hrávali hľadanie indícii Starší schovali indíciu ,a mladší hľadali to som mala najradšej
popri klasickych veciach ako hranie sa s dinosaurami, vojacikmi, transformermi a podobne, to bolo hlavne citanie encyklopedii a vsetkych tych knih o vesmire, mori, zvieratach, atd..plus pozeranie dokumentov a rozpravok..ja som bol asi cudne decko
vyrabala som kořejské jídlo - pozostavalo z nastruhanych pasteliek ktore som nasledne zatvorila do toho žlteho obalu od kinderka a ponukala som kořejské jídlo,, neviem ako ma to napadlo, ale milovala som to
@4 tie gulase sme my volali elixiry pripadne ked sa pridali kvety tak vonavky aj ked to strasne smrdelo ...a inak na policajtov a zlodejov, alebo ze moj brat bol moj pes
Individuálne lego a socializačne čokoľvek, pri čom bola psina -> pod čímkoľvek sa, zrejme, nerozumeli len celkom zákonné veci, ale kto v detstve nepovyvádzal hlúpostí, že ? A majstrovanie. Čohokoľvek. Kedykoľvek sa dalo. Celé dni som s tatkom trávila v dielni a vyrábala meče, helmy, kvéry, štíty, ubušky alebo imitácie koní, hudobných nástrojov a kadečoho, čo mi práve prišlo potrebné a minula kopy lepenky a veľa náplní do nastreľovacej pištole .
keď v škôlke všetky deti museli ísť poobede spať len ja som nemusela, lebo som čakala na mamu, a mala som všetky hračky len pre seba, aj kuchynku celú! úplný boss som bola
Najlepší druh zábavy bol akýkoľvek druh zábavy u babky na dedine asi...
Súťažili sme vo vlastných športových disciplínach, napríklad jazda na fúriku alebo hod hnilým jablkom, robili sme "krémiky" z rastlín a hnilých jabĺk (ako tak rozmýšľam, hnilé jablká boli asi hlavný základ dobrej zábavy), jazdili sme so starým bicyklom z kopca, liezli na stromy, raz sme usporiadali výstavu zohavených tvárí a postáv vytvorených z hnilých a vysušených jabĺk a hliny z krtincov, diela boli doplnené niekoľkými nevkusnými vtipmi z inzertných novín Celodennú činnosť sme potom večer zapisovali na písacom stroji do kroniky
Och toho bolo... Vseliake kraviny sme aj sami povymyslali... Napr sme radi hrali vojnu (taku s tvrdymi zbranami ) Chodili sme kradnut jablka a podobne...
@flussica ha! A ze kto je nebezpecny... Ved ty mas doma hotovu zbrojnicu... Ochranku beriem ja!
Skákanie cez gumu, schovka, barbiny, stavanie bunkrov u sesternicy (z takej tej super poschodovej posteli), kradnutie susedových čeršní, hra na policajtov a zlodejov, hra na cirkus, školu atď atď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
žiakmi mi boli moje krásne plyšáky
A skákanie cez gumu
najnovsie mi chyba tak obruc co sa na bokoch nou toci to som tiez mala
povedala by som ze hojdanie ale to robim doteraz
A potom som vela robil origami, alebo strihal veci z papiera.... ked tak nad tym uvazujem, bol som dost divne dieta
Súťažili sme vo vlastných športových disciplínach, napríklad jazda na fúriku alebo hod hnilým jablkom, robili sme "krémiky" z rastlín a hnilých jabĺk (ako tak rozmýšľam, hnilé jablká boli asi hlavný základ dobrej zábavy), jazdili sme so starým bicyklom z kopca, liezli na stromy, raz sme usporiadali výstavu zohavených tvárí a postáv vytvorených z hnilých a vysušených jabĺk a hliny z krtincov, diela boli doplnené niekoľkými nevkusnými vtipmi z inzertných novín Celodennú činnosť sme potom večer zapisovali na písacom stroji do kroniky
@flussica ha! A ze kto je nebezpecny... Ved ty mas doma hotovu zbrojnicu... Ochranku beriem ja!
Boože, o tom by som vedela rozprávať