suhlasim s @Grietusha , Bart je super....a zboznovala som spidermana....a este som milovala a doteraz milujem Jacka Sparrowa...nie Johnyho Deppa, ale Jacka!!! v tom je sakra rozdiel aby ste vedeli...
ale najviac Ewan McGregor (asi najviac ako Obi Wan Kenobi), na toho sa neviem prestať pozerať ani teraz. a potom Karl Urban, Johnny Depp, mladý Al Pacino, Keanu Reeves a áno aj Fox Mulder z Akta X ...
a potom tých ktorý sú naozaj nereálny - Spike Spiegel z anime Cowboy Bebop...
Ja som bola divné decko a som divná aj teraz, ja sa viem zapozerať aj do postavy z pc. hry Carth Onasi z KotOR je toho jasný príklad
noo tak Raťafák Plachta to bol iný borec aj Kakaovníkov som žrala....do skakavenia D no a taká platonická láska bol ten herec čo hral v Sokoliarovi Tomášovi
@Sango Jo, púštny háremový odev mark III. . Vidíš, to som si nevšimol! Nevadí, hlavná vec že nič nepresvitalo. Hold kvalitná hrubá róba šitá na Alderaane .
@Foxhound eeeeh, neviem. my sme si to všimli celkom rýchlo. pozrela by som nejaký obrázok, ale príde mi trochu divné hľadať obrázok Lei s cieľom ukázať, že fakt nemá podprsenku
@Sango Ja som to nezaregistroval vôbec . Keď som videl prvý raz "A New Hope", tak som mohol mať cca 10 rokov, vtedy mi chodilo po rozume kadečo iné. Videokazety ešte mám, tak si to zajtra pozriem .
@Foxhound tak jasné, že keď som bola malá tak som si to nevšimla to až potom, lebo často si dávame s kamoškou tzv. star wars maratony, že všetky epizody počas celého dňa a človek si všíma kraviny aj keď toho troopera, čo si mal údajne v jednej scéne udrieť neplánovane hlavu o dvere som si doteraz nevšimla
A ešte Wizardmon z Digimonov. A potom z digimonov ešte tento Lebo bol zo začiatku taký záporák a nesmiem zabudnúť na Doniphana z Verneových Dvoch rokov prázdnin, ktorý bol tiež spočiatku takou nie najkladnejšou postavou
@Sango Vidíš tak toho stormtroopera som si napr. ja všimol! . Pri tejto téme ma chytá nostalgia, kedže som býval dosť extrémne závislý na Star Wars a všetko okolo toho .
@Foxhound to vážne? a všimol si toho robota na šnúrke? Keď sa Ben s Lukom prechádzal cez Mos Eisley... tak ja si to asi zajtra pozriem tiež a budem číhať na troopera
@Foxhound o extrémnej závislosti mi hovoriť nemusíš, keďže som si nechala na náhly popud vykerovať znak rytierov Jedi a chystám sa na logo Sithov ja som viac zbierala ale prilby, kúsky výzbroje, blastery, svetelné meče ... knihy, komixy, samozrejme hry, to neni o čom, postavičky atď
@Sango Fíííha . A bolelo to ,keď ti to tetovali? Mňa náplecné róby celkovo fascinujú + ešte kapuca, wuááá . Aj to oblečenie pod tým sa mi páčilo . Extrémne nevkusné mi pripadalo brnenie Darth Vadera . Najviac sa mi páčilo brnene Red Guardov + Boba Fett .
@Foxhound dalo sa to prežiť ale, Vader bol super. chudák nemohol zato, že skončil bez nôh, rúk, dopálený a potreboval mimo iné respirátor a presne tak, Boba Fett, Red Guardi a snowtrooperské brnenia boli skvelé. Ale Boba Fett vedie bezkonkurečne. Kebyže som viac zručnejšia tak si tú jeho masku vyrobím
@Sango Tak tak, ja som bol v šoku keď si tú masku potom sundal, myslím že som aj niekoľkokrát reval . Tak to ja tiež, aspoň tých Red Guardov ááá šup na cosplay za zvukového doprovodu "imperial marchu" .
@Foxhound áno,mne to vzalo všetky ilúzie ... som si ho predstavovala úplne inak. asi ... menej obhoretého ááá ani nevrav. poznáš 501 légiu ?? maníci čo sa obliekajú do imperiálnych kostýmov a si robia sešlosti chcela som tam
cosplay, neviem prečo, vždy sa chystám (ak sa chystám) za niekoho zo SW a minule som skončila ako Tifa Lockhart ale to čo vravíš ty ... raz si také urobím bars aj súkromne
@Sango Najkrajši bol koniec kde sa všetci "traja" ako duchovia stretli, strašne dojímavé . Oni nie sú Česi? Myslím že tam majú aj oficírov
Ako Tifa Lockhart z Final Fantasy? Fííha . Ja som sa dakedy chcel navliecť do habitu Vincenta Valentina , toť moja najoblúbenejšia postava z hernej i filmovej série .
@Sango Myslíš Episode III? Mňa šokoval Palpatine . Ja som zistil že mám všetky epizódy okrem New Hope, sakra! .
Akurát si pozerám globálnu stránku 501. légie..., fúú je ich tam dosť . Keď som si pozrel českú stránku, tak tam majú nedostatok stormtrooperov + extrémne veľa officírov .
Mne sa zo žien páčila Aeris. Zo zlosynov tým Turks + Sephiroth .
@Foxhound nie ep III ... VI. ja čo mám tak na konci sa na oslavu na Endore tuším pozerá usmiaty starý Ben Kenobi dobrý Darth Vader a Anakin Skywalker ktorého hral Christensen. Ja mám nejaký alternatívny koniec podla mňa, lebo kedysi to tam nebolo aspoň čo si pamatám tak tam bol len Ben a Vader.
hej, registrovala som to officierske oné sa asi robia ľahšie ako tie trooperské
@foxhound hej, ja tam mám zopár scén naviac ... aspoň sa mi tak zdalo, a Jabba Hutt už nieje taký klasický že vidíš, že je umelý ale dorábaný počítačom a celkovo nové efekty. Som nadávala, som sa tešila, že mám tie staré. A Return of Jedi je môj najneobľúbenejší diel, tak ten si už ani poriadne nepamätám ja dokola jak trúbka pozerám furt New Hope a Empire strikes back ... čo je najtutovejší diel
nájdu sa maníci, čo to vyrobia. Ale podla mňa s anedá kúpiť také hotové. musí sa to dorábať nie? neviem.
@Sango Fííha, tak to si musím niekde kuknúť . Že čo nové tam pridali, čo sa týka efektov atď. Ale keď už do tej koncovej scény pchali Haydena, tak ho mohli napasovať aj do scény kde si sundá masku . Empire Strikes Back je asi najlepší deil čo sa týka kritiky . Mne sa páčila aj Phantom Menace(kvôli Qui Gon-ovi), ale Jar Jar mi liezol extrémne na nervy... .
Čo som pozeral stormtrooperské brnenia, tak také slušnejše, dalo by sa povedať že replika stojí cca 23 000 KČ .
@Foxhound no, šak toto. pod maskou bol stále obhoretý pôvodný Vader A Skrytá hrozba, čo ja viem. prišlo mi to také moc ... to správne slovo ... také detské, asi práve kvôly Jar Jarovi. Tiež mi liezol na nervy. Pozriem si to rada asi iba kvôly mladému Kenobimu, lebo ja toho herca veľmi môžem a proste Obi Wan Kenobi, je vždy Obi Wan Kenobi a kvôly nemu sa oplatí si kuknúť hocičo ale stále je to lepšie ako Klony útočia, kde podla mňa stojí zato len tá časť v tom "koloseu" na Genosis. Neviem, či si to videl v pôvodnom znení (dúfam že hej) lebo Obi Wanove "Good job" je fakt na nezaplatenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Inak teraz si uz akoze v 12 velka ?
tatko šmolko
a totálne som ulietavala na tejto dvojici... Noga a Skrúcaný
ok priznavam, som stale dieta a tym chlapom by som neodolala nikdy... teda Kurtovi chudakovi asi hej..
Tiež bol môj idol David Hasselhoff.
A niekedy v 12tich som sa platonicky zaľúbil do Gwyneth Paltrow.
ale najviac Ewan McGregor (asi najviac ako Obi Wan Kenobi), na toho sa neviem prestať pozerať ani teraz. a potom Karl Urban, Johnny Depp, mladý Al Pacino, Keanu Reeves a áno aj Fox Mulder z Akta X ...
a potom tých ktorý sú naozaj nereálny - Spike Spiegel z anime Cowboy Bebop...
Ja som bola divné decko a som divná aj teraz, ja sa viem zapozerať aj do postavy z pc. hry Carth Onasi z KotOR je toho jasný príklad
mal som 10 rokov vtedy (viem to takto presne vdaka tomu, ze som si prave checkol, kedy bol released ich song 2 become 1 )
Veď pozri, hlavne keď sa hýbe toto je téma kriste
Lebo bol zo začiatku taký záporák a nesmiem zabudnúť na Doniphana z Verneových Dvoch rokov prázdnin, ktorý bol tiež spočiatku takou nie najkladnejšou postavou
Myslíš vážne? mne ani tie róby, také nepraktické mi vždy prišli ja som mala radšej skôr to ich oblečenie. to pod róbami
cosplay, neviem prečo, vždy sa chystám (ak sa chystám) za niekoho zo SW a minule som skončila ako Tifa Lockhart ale to čo vravíš ty ... raz si také urobím bars aj súkromne
Ako Tifa Lockhart z Final Fantasy? Fííha . Ja som sa dakedy chcel navliecť do habitu Vincenta Valentina , toť moja najoblúbenejšia postava z hernej i filmovej série .
oni niesú iba češi, ale sú už aj v česku. Ja som prvý krát počula o polskej 501...
Nemyslíš vážne ... Vincent Valentine je moja najoblubenejšia postava (mužská) z FF ženská je Tifa, pochopitelne
Akurát si pozerám globálnu stránku 501. légie..., fúú je ich tam dosť . Keď som si pozrel českú stránku, tak tam majú nedostatok stormtrooperov + extrémne veľa officírov .
Mne sa zo žien páčila Aeris. Zo zlosynov tým Turks + Sephiroth .
hej, registrovala som to officierske oné sa asi robia ľahšie ako tie trooperské
a Sephiroth je klasika
Brnenie stormtroopera sa dá aj kúpiť, ale nie je to lacná záležistosť . Vyrábať by sa mi to nechcelo...
nájdu sa maníci, čo to vyrobia. Ale podla mňa s anedá kúpiť také hotové. musí sa to dorábať nie? neviem.
Čo som pozeral stormtrooperské brnenia, tak také slušnejše, dalo by sa povedať že replika stojí cca 23 000 KČ .
Ou, tak to aby človek začal aj šetriť