@thunderstorm@7 to tiez chápem vravím, ze som nebola uz vyše roka. Mala som ísť minulý štvrtok, ale časovo to nevyšlo zial, akurát sa snažím dovolať kozmeticke.
Napustiť mihalnice? takýto termín som teda ešte nepočula, až z komentárov som pochopila, čo myslíš nie je to proste len obyčajné farbenie mihalníc? Lebo to som už skúšala sama si robiť, keď som mala ale 16-17, kúpila som si takú farbu v dmke a normálne som si ich úplne jednoducho zafarbila, ale usúdila som, že na mojich biednych mihalniciach to nemalo skoro žiadny efekt, len boli trošku tmavšie, ale inak aj tak o ničom. Celkovo mám dosť na nič mihalnice, kedysi keď som ešte na strednú chodila, tak som sa vždy snažila niečo z nich vykúzliť aj pomocou klieštikov a vrstvením špirály, rýpala som sa s tým každé ráno aj hodinu a to bolo asi naposledy, čo som sa ako tak zvykla malovať... Ešte som rozmýšlala, vyskúšať sérum na rast mihalníc, ale je to celkom drahé
neznasam, ked sa mi niekto cudzi chyta oci a spirala mi uplne vyhovuje.
Dam si ju len vtedy kedy chcem a viem s nou vykuzlit krasne riasy.
Raz som bola na lash lifte a to bolo totalne utrpenie, cely cas mi slzeli oci a myslela som si ze oslepnem... odvtedy na nic take nechodim... aj ked mi niekto cudzi robi makeup tak strasne slzim
@kerrang@17 jj a je to podla mna lepsie ako spirala, lebo:
1. Zaberie to len chvilku a je to lacné
2. Nemusím si dávať spiralu a vydrží to velmi dlho
3. Vyzerá to ovela prirodzenejsie ako spirala, netvoria sa hrudky (a je to menej výrazne)
4. Ja si casto chytám (pretieram) oci a to sa potom spirala rozotrie a vyzerá to hrozne
5. Zo špirály ma štípu oci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Dam si ju len vtedy kedy chcem a viem s nou vykuzlit krasne riasy.
Raz som bola na lash lifte a to bolo totalne utrpenie, cely cas mi slzeli oci a myslela som si ze oslepnem... odvtedy na nic take nechodim... aj ked mi niekto cudzi robi makeup tak strasne slzim
1. Zaberie to len chvilku a je to lacné
2. Nemusím si dávať spiralu a vydrží to velmi dlho
3. Vyzerá to ovela prirodzenejsie ako spirala, netvoria sa hrudky (a je to menej výrazne)
4. Ja si casto chytám (pretieram) oci a to sa potom spirala rozotrie a vyzerá to hrozne
5. Zo špirály ma štípu oci