Dievčatá máte rozštiepené končeky a sa vám lámu vlasy?
Ja neviem čo mám s tým robiť. Mám len trošku dlhšie vlasy a už sa mi lámu a rozštiepujú končeky ale neviem ako to mám dať do poriadku. Chcem mať pekné, dlhé, silné a zdravé vlasy. Čo mám všetko možné urobiť aby mi to vlasy nerobili? Aký šampón mám použiť?
v prvom rade sa musíš dávať pravideľne podstrihávať... pri každom umytí pužívať balzám. ale iba na tie končeky v opačnom prípade sa ti budú mastiť vlasy.. mne pomohla tá materská kašička.. či čo to bolo... ale potom som sa dala ostrihať na krátko.. a teraz také problémy nemám .....
ja mám podobný problém, takto ho rieším...vlasy si umývaj šampónom proti lámamiu vlasov, dávaj si aj balzam proti lámaniu vlasov...môžeš si raz za čas dať aj masku či čo na vlasy, ja si ešte kydnem lak a tužidlo do vlasov, nič nevidno pod tým náporom chémie, mi ver
na moje vlasy sa už treba akurát tak vysrať. možno im to pohnojenie pomôže. škoda času sa im venovať. vraj severská krása... ale prd severská! keby sa len lámali, oni robia všetko čo vlasy majú zakázané robiť!
aj mne sa to robilo. skusala som na to vseliake kktinky ale nic nepomohlo.:/ ked mi to kadernicka odsrihla a potom este pristrihla tak sa to stratilo!(tuk tuk) daj si to pristrihnut. naco su ti dlhe ale skarede vlasy?
mne sa štiepia, ale akonáhle je toho prilíš, sadnem kaderníčke a odstrihne mi to, tie stenčené konce proste musia ísť dolu!
a to, že aký šampón alebo prípravky, je individuálne. ale nikdy nie je na škodu spýtať sa na to kaderníčky, ona ti bude vedieť poradiť presne podľa typu tvojich vlasov.
Ja som to mala keď som si dala odfarbiť vlasy... našťastie už nemám, len kde- tu sa nejaký nájde Používaj hennu, masky na vlasy (napr. Genera je skvelá a lacná), nepoužívaj peroxid a podobné sračky... po Palette šampóne mi krásne zhrubli vlasy a neštiepia sa... ale samozrejme si už existujúce musíš odstrihnúť a začni so starostlivosťou...
na rozštiepené konce pomôžu iba nožničky - žiadny zázračný šampón ani balzám, ako nám to prezentujú reklamy, už raz rozštiepené konce dohromady nedá - ale pomáhajú tomu predchádzať.... preto ak už raz máš rozštiepené konce, pekne podstrihnúť a potom sa o ne príkladne starať
Aj ja som mala donedávna,ale o dosť sa mi to zlepšilo že som postupovala takto:
1) Ostrihala som tie rozštiepené konce
2) Keď si umývam vlasy, vždy na konci ich opláchnem len letnou vodou, tým vlas uzavrieš, pretože horúca voda ktorú na ne leješ počas celého sprchovania ich NAOZAJ poškodzuje (už som to zistila na vlastnej koži).
Je to ako s pokožkou na tvári.
3) Na jednom nemenovanom ženskom portáli som našla radu a toď, že keď si zmývaš vlasy, našampónovať stačí bohate len vlasy pri korienkoch, aby si zmyla prebytočnú mastnotu a nečistoty, pre konce vlasov bohate stačí keď prídu do styku zo šampónom pri oplachovaní, keď po nich bude stekať.
(a posledná rada: 4) Kúpila som si šampón značky Clairol, Herbal Essences (taký modrý)
aj ja mam ... aj ked sa dam ostrihat tak po case ich mam zase polamane a rozstiepene..... ale odporucam olejcek na rozstiepene konceky(avon) celkom pomoze a vlasy su silnejsie a lesklejsie
@argentina ostrihať nazačiatok,nefarbiť,nežehliť,nelakovať, nefénovať,neumývať v teplej vode. domáce masky, nemať stále v gumičke,nečesať často. + strava robí veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja mám podobný problém, takto ho rieším...vlasy si umývaj šampónom proti lámamiu vlasov, dávaj si aj balzam proti lámaniu vlasov...môžeš si raz za čas dať aj masku či čo na vlasy, ja si ešte kydnem lak a tužidlo do vlasov, nič nevidno pod tým náporom chémie, mi ver
a to, že aký šampón alebo prípravky, je individuálne. ale nikdy nie je na škodu spýtať sa na to kaderníčky, ona ti bude vedieť poradiť presne podľa typu tvojich vlasov.
1) Ostrihala som tie rozštiepené konce
2) Keď si umývam vlasy, vždy na konci ich opláchnem len letnou vodou, tým vlas uzavrieš, pretože horúca voda ktorú na ne leješ počas celého sprchovania ich NAOZAJ poškodzuje (už som to zistila na vlastnej koži).
Je to ako s pokožkou na tvári.
3) Na jednom nemenovanom ženskom portáli som našla radu a toď, že keď si zmývaš vlasy, našampónovať stačí bohate len vlasy pri korienkoch, aby si zmyla prebytočnú mastnotu a nečistoty, pre konce vlasov bohate stačí keď prídu do styku zo šampónom pri oplachovaní, keď po nich bude stekať.
(a posledná rada: 4) Kúpila som si šampón značky Clairol, Herbal Essences (taký modrý)
ale som sa rozpísala