@avrilka123 aj ja mam mastne vlasy a musim si ich umyvať každy den,použivam šampon DIXI s čajovnikovym olejom (na mastne vlasy) lenže čajovnik vysučuje pokožku takže mam s neho trochu lupin ale niesu vyditelne
ja mam tiež hnede husté vlasy a často s lupinami..používam Elseve taký modrý, že 2 v 1 proti lupinám a je strašne dobrý v zime mi stačí si hlavu umyť raz za týždeň a v lete si umývam 2 razy väčšinou
práve používam nejaký marhuľový grc od avonu s kodicionérom a keby som si umývala tak často vlasy ako ty, tak by som sa mohla od tretieho dňa zamestnať ako brigádnik vo fast foode a mastila by som hlavou panvice
@5 tak ten dixi je úplny šit podla mna, taky musis mat v nemocnici lebo nedrazdi pokozku ked si na kožnom.. head and shooulders je podla mna lepsi.. a bude rada, ze ti aspon tak vydrzia vlasy
Ja používam Head&Shoulders a je to jediný šampón, ktorý mi nevytvára lupiny a nemám po ňom vlasy ako slamu. (No teraz hej, odkedy som sa prefarbila :´( ) A vlasy mi vydržia po ňom nemastné (neslané ) dva dni. Po inom šampóne ich mám mastné už na ďalší deň.
@lenkaska1 dixi je oveľa lepší aj zložením aj všetkým ako pena do kúpeľa označovaná Hlava a Plecia, ale... každý nech si robí, čo chce, je to jeho hlava
@kamush195 to je blbosť používať na mastné vlasy šampón,čo ti ich viac vysušuje...
Vlasy sa mastia,pretože sú suché a tak treba viac vyhľadávať šampóny na suché a citlivé vlasy(často je citlivá pri suchých vlasoch aj pokožka hlavy a je náchylná na lupiny)
A k téme:ja mám taký broskyňový z DM a zatiaľ asi najlepšie čo som mala
keby som si mohla umývať vlasy každý tretí deň bola by som šťastný človek ja si ich musím pomaly každý deň, každý druhý a aj to mám špeciálny nejaký šampón od kaderníčky
dobrá sprostosť, že treba umývať častejšie keď máš lupiny. proti lupinám treba hlavu počas umývania masírovať, dobre šampón vypláchnuť a keď ani to nepomôže, tak by mohlo pomôcť pridanie zopár kvapiek čajovníkového oleja.
@mielikki ja si tiez umyvam Dixiom žihlavovym a sestra do mna stale dzube ze mam hlasy ako lesna zienka skryzena s hipizackou ale fakt mi pomohol, mam sice troch usuchsie vlasy ale nemusism si ich umyvat kazdy den, a ked uz mam treti den po umyti tak sice su mastne ale neskrabe ma hlava proste užasnee
fakt dixi je najlepsi sampon aky som kedy mala aj na nete som hladala vo forach a vela ludi vravelo ze skusalo vseliake chemicke somariny ako sajos hed en soldrs a take debility a presli na tento lacny a celkom dost prirodny zihlavovy sampon a stal sa zazrak
raz za týždeň? Ja si umývam každý deň, teda každý druhý len na ten druhý deň si umývam len ofinu bo tá sa mi najviac mastí... A používam head and shoulders.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja kebyze si umyvam vlasy raz za tyzden,tak po tretom dni by som uz mala mastne O_o
a ja som mala taku zelenu schaumu. a teraz mam dm-ko taky broskynkovy
Konkrétne používam toto
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ale snažím sa o vlásky starať
ďakujem za pomoc :-8
a je super podla mna, vlasy mi dlho vydrzia
a zbožňujem ho
Vlasy sa mastia,pretože sú suché a tak treba viac vyhľadávať šampóny na suché a citlivé vlasy(často je citlivá pri suchých vlasoch aj pokožka hlavy a je náchylná na lupiny)
A k téme:ja mám taký broskyňový z DM a zatiaľ asi najlepšie čo som mala
dobrá sprostosť, že treba umývať častejšie keď máš lupiny. proti lupinám treba hlavu počas umývania masírovať, dobre šampón vypláchnuť a keď ani to nepomôže, tak by mohlo pomôcť pridanie zopár kvapiek čajovníkového oleja.
a pouzivam Dove momentalne
Teraz mám žltý Gliss kur
používam rôzne a zatiaľ sa mi nestalo, že by som mala mastné vlasy za kratšiu dobu ako za týždeň alebo že by som mala lupiny od nejakého, okrem Syossu