ale jasne ze sa im to paci, inac by si vystrih nedavali... ale zase nemozu mat imidz holky, ktorej sa paci, ked sa jej pozeraju do vystrihu... preto hovoria, ze im to vadi..
aa este moznost ze nie nerobia to prec chlapov len sa chcu zenskejsie citit bez ohladu na to ci cumia abo necumia do vystrihu, nie je to len o tom mierny feminizmus
dajak mi to je už jedno už som si zvykla že mi do nich kamarát rád pichá prstom a kamošky že ma obchytkávajú no tak nech si poslúžia už ma to nejak vôbec neberie lichotí mi to od chalanov, ktorí sa mi páčia, ale niekedy to je aj na obtiaž...
Minule som mala v škole tielko s veľkým výstrihom a stále som si naprávala výstrih (ešte šťastie, že som mala oblečený aj sveter) a dnes som mala tiež tričko s veľkým výstrihom a tiež som si ho stále musela naprávať. Nie je mi to veľmi príjemné...
ako KOFY na kúpalisko (neviem čo to slovo znamená ale určite to nebude nič pekné ) ale aj tak je to gay a určite nám nadával len preto lebo aj on chce také prsia.
moja mamina sa ma minule pýtala, či mi to nevadí :d ale ja to proste dáko neriešim, keď idem po ulici, tak si nevšímam chlapov, či sa mi tam pozrú, bááj d wej, keď hovoria, že im to vadí, nech si ho nedajú tričká aj tielká existujú predsa aj s vyšším výstrihom ako s odhaľujúcim
Tak keď si niekto dá také tričko tak čo čaká. To ani nemusí byť chlap, podľa mňa aj baby sa pozerajú, len sa vedia kontrolovať To je ako keď si dá niektorá minisukňu a pozerajú sa jej na nohy
Ak si žena dá tričko s vystrihom a pohoršuje sa, že sa jej ludia kukaju do vystrihu, že si to nepraje, tak je dost pokrytecká. Vždy ked si dám vystrih, tak viem, že sa mi budu pozerat na prsia, ak vyslovene nezízaju a nemaju blbe poznámky, tak to tolerujem. Viem, že chlapi sa pozru na prsia žene aj ked má tričko bez vystriihu, je to povaha. No a čo, ja tiež pozerám chalanom na riť...
@mardzi93 presne - ja si všímam všetko aj na babách, aj na chalanoch > .......... a ja akože sa idem ušťať od smiechu , keď vidím ako niektoré baby okolo mňa majú výstrihy po zadok ( sú ploché ako lata ) a ešte ony kydajú na ostatných , že sa obliekajú ako k.... a vyzerajú ako p...
no , čo sa týka mňa tak výstrihy veľmi nenosím , lebo keby som nosila nikto by mi do očí nekukol raz som si dala dosť veľký výstrih - fu to bolo !! keď som niečo hovorila skoro nikto nevnimal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
2.nemám nič vo výstrihu
3.jed
Oblečený mala sveter až po krk...
inak, @10
filip
je mi to úplne jedno
Preto si chodila na neminu vždy nahá
hej preto som na neminu chodila oblečená ako na kúpalisko. Ale Jordán bol isto rád aj keď sa tváril, že nie.
Ten bol šťastný jak nikto na tej škole. A iba z princípu nám hovoril, že chodíme do školy oblečené jak defky na kúpalisko. Aby sa nepovedalo..
už sa mi robia pukance.....nepremietaš 3D? (balič level: 9000)
idem radšej spať...
dokonca ich depta, ked sa ani raz nekuknes
ako KOFY na kúpalisko (neviem čo to slovo znamená ale určite to nebude nič pekné ) ale aj tak je to gay a určite nám nadával len preto lebo aj on chce také prsia.
Zuzka sa ho to ževraj raz pýtala a on jej povedal, že kufor. Lenže on si asi myslel, že sa pýta na koffer. Áno, určite je to tak.
a nenosím ich kôli tomu.... nosím ich preto lebo sa tak sama sebe páčim
tak to je blbosť asi no ako kufor na kúpalisko
Ale on hovorieval: "Ako kofy na trhu." Čiže kufor na trhu môže byť.
tak ale prečo by sme boli kufre?
Lebo bol divný.
no , čo sa týka mňa tak výstrihy veľmi nenosím , lebo keby som nosila nikto by mi do očí nekukol raz som si dala dosť veľký výstrih - fu to bolo !! keď som niečo hovorila skoro nikto nevnimal