@dee99@3 odporúčam skusit dat do googlu vytok z pošvy a mozno sa naucit nieco o zenskej anatomii, smutne ze dospely sexualne aktivny muz nema ani zakladne vzdelanie
Kazdopadne pre dalsich idiotov, vytok je normalny. Vagina nemá byt suchá.
Problém je, ked ma ten vytok divnu farbu ci konzistenciu.
Inak na co existuju podla muzov intimky? Dajte nejaky bizar
@thunderstorm@11 keby si sa nad tým svojim vyjadrením viac zamyslela, tak by si zistila, že si v skutočnosti napísala veľkú kravinu. V skutočnosti si žiadne decko napamätá pôrod, takže asi ťažko si bude pamätať vagínu z ktorej vyšlo, keď si vôbec nepamätá podstatnejšie veci ako doktora alebo prostredie v ktorom sa nachádzalo. Či ty si bola iná, a si pamätáš aj kachličky a akú mal doktor frizúru?
@kerrang@13 Kero, hovorí sa, že mlčať je zlato, v tvojom prípade to platí dvjnásobne
ale keďže vidím, že má tvoj sedliacky rozum problém dekódovať, čo sa snažím povedať, ozrejmím:
narážam na to, že dospelí ľudia by mali vedieť, ako fungujú orgány ľudského tela. aj tie, ktorými nedisponujú a s ktorými neprichádzajú do styku. je to učivo štvrtého ročníka základných škôl, ffs.
ale celý život sa človek učí. niekto sa dozvie, ako sa veci majú, od svojej partnerky, tebe doporučujem si zaobstarať encyklopédiu ľudského tela alebo sa môžeš spýtať mamy.
@thunderstorm@15 o.k, ale aj tak sa mi zdá, že je to až zbytočne preceňované a tiež nerozumiem prečo mám o tom tak do podrobna vedieť, keď tým ani nedisponujem. Mamy sa pýtať určite nebudem, nestarám sa a je to moja vec či o tom viem podrobne alebo neviem až tak..
@kerrang@18 schopnosť sa o seba postarať s týmto absolútne nesúvisí, tak neviem, čo to sem pletieš. toto je základná vedomosť. je to niečo, čo sa učia už desaťročné decká, tak je minimálne smutné, keď o tom dospelí ľudia vypisujú na internet blbosti a evidentne netušia, ktorá bije.
pre každého je dôležité niečo iné. každopádne, 'je dôležité sa vedieť sám o seba postarať' vyznie divne od týpka, ktorý rok doma plakal, že nemá robotu a pred tridsiatkou sa ešte drží matkinej sukne
@thunderstorm@21 to bola reakcia na to, že nemusíš mi toto isté ešte ďalších 300x opakovať, keď už 2x či 3x som už presne toto isté od teba zaregistroval a ja nie som blbý ani nedoslýchavý. Ja viem presne o svojich nedostatkoch a nepotrebujem, aby si mi o nich ďalej ešte hovorila. Ty máš svoj štandard, ja mám svoj, tak mi nehovor čo mám a nemám a už nabudúce sa ani nestaraj do mňa a nechaj ma tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kazdopadne pre dalsich idiotov, vytok je normalny. Vagina nemá byt suchá.
Problém je, ked ma ten vytok divnu farbu ci konzistenciu.
Inak na co existuju podla muzov intimky? Dajte nejaky bizar
dietky zlaté, aj keď ste nikdy naživo nevideli žiadnu vagínu, okrem tej, z ktorej ste vyliezli, toto by ste naozaj mohli vedieť
ale keďže vidím, že má tvoj sedliacky rozum problém dekódovať, čo sa snažím povedať, ozrejmím:
narážam na to, že dospelí ľudia by mali vedieť, ako fungujú orgány ľudského tela. aj tie, ktorými nedisponujú a s ktorými neprichádzajú do styku. je to učivo štvrtého ročníka základných škôl, ffs.
ale celý život sa človek učí. niekto sa dozvie, ako sa veci majú, od svojej partnerky, tebe doporučujem si zaobstarať encyklopédiu ľudského tela alebo sa môžeš spýtať mamy.
pre každého je dôležité niečo iné. každopádne, 'je dôležité sa vedieť sám o seba postarať' vyznie divne od týpka, ktorý rok doma plakal, že nemá robotu a pred tridsiatkou sa ešte drží matkinej sukne