nechodim, bol som asi 2x na chvilu z roznych dovodov, moja tuzba byt tam vsak dovodom rozhodne nebola nepacilo sa mi to a nemam v plane este niekedy zavitat na take cosi
No vlastne, áno máte pravdu, dosť záleží od klubu. Ja s partiou chodíme v poslednom čase stále do toho istého kde sa vlastne dá normálne zabaviť. Lebo niekedy čo sme chodili do istého nemenovaného tak kde sa pozrieš tu sa niekto s niekym ku*ví ... a ja na takéto veci zízať nemusím
bola som niekolko krat, chodim sa tam vyblaznit s priatelmi.. zhodou okolnosti ma vcera volali nejake holky do isteho podniku kde ani nepachnem, pretoze nemam na neho vek
...fuj, už len ten názov :/ nezostáva mi len dodať, že ma nesmierne teší, že až polovica tvojich kamarátov má rozum... myslel som si, že je to u dnešných teens oveľa horšie
a naozaj milujem, ako všetci pičujú,že sú tam deti. vy ste nechceli ísť niekam von ke´D sme mali 15? lebo ja áno a aj som išla tak tam choďte po tretej, ke´D sú deti doma a nemusíte pičovať
Priznám sa, na normálnej klubovej diskotéke som ešte nebola, aj keď minulý piatok som sa zhodou náhod ocitla AŽ pri umývadlách jedného bratislavského podniku a videla som dokonca aj kuticu s mopmi!. Stála som tam s páskou nemenovaného portálu na ruke a necítila som sa príjemne.
Tú hudbu čo tam fiičí veľmi nemusím, keď už disco tak oldies alebo tradičná bytová/chatová tancovačka kde je mi jedno čo hrá. A občas ma naozaj dokáže rozhádzať, keď vidím čo za háveď v pätnásťcentimetrových opätkoch s akože doma zabudnutými občianskymi preukazmi sa túži dostať na miesto, kde na ne budú čumieť všetci chlapi.
ani sa nedivim ze to nemate radi... chodia tam moje spoluziacky, poriadne kurvy, co chlastaju a myslia si ze cim retardovanejsie sa spravaju tym dospelejsie su...
nechodia na ne luzri co sa za seba hanbia (vacsinou skaredi) a necitia sa tam dobre...hold smola...ale taki nech to radsej ani neskusaju...dnesne bitky uz niesu to co byvali...
Občas chodím ale iba ak som pozvaný(na nejaké významné víkendové párty) na nejakú oslavu a tak, inak nie(aj tak tam len väčšinou pijem a kecám ). Je to odpad tie dnešné diskotéky. Chodia tam dnes doslova len decká alebo pri.ebané a afektované kurvy nič viac.
@fleshleecat to ma mrzi, ale troska zdvihnut oci, zmensit nos, nacvicit menej priblbly vyraz a hned budes viac disco-kompatibilna Hlavne hlavu hore, plasticka chirurgia dnes robi divy
myslím že diskotéky sú super vec.. len mi najviac vadia niketorý DJi ktorí si to mýlia s oldieskami a nevedia vybrať vhodnú hudbu.. no a už aj mna pomaličky začína štvať veková kategoria najdu sa tam kurvy feťáci aj hocičo ale dá sa tam super odreagovať a zabaviť
@nenay pridavam sa, tiez som skaredy luzer ktory sa za seba hanbi ...ale myslim, ze keby som chodil na diskoteky tak by som sa za seba hanbil este ovela viac
moc ee,mozno par krat do roka sa úritrafu nevravim ze nii tanecky ale len ztak nejak sponbtanne v bare ked je dobra partia tak si ich spravi hocikde,a ee ze no podme na diskoteku nvm to mco nemusim..
@fleshleecat no tvoj prispevok @31 ""nechodia na ne luzri co sa za seba hanbia (vacsinou skaredi)""
tak vzhladom na to ako vyzeras som myslel, ze sa povazujes tiez za luzra.... ak to tak nebolo myslene ospravedlnujem sa chcel som ti len zlepsit naladu Peace
@hluzar tak ja si o sebe teda rozhodne nemyslim ze som skareda a nemysli si to nikto v mojom okkoli ...a tvoj nazor chapem...podla fotky sa toho neda usudzovat vela ...mas stastie ze si gay
@hluzar aky nazor ? Ja som ta zle pochopil myslel som, ze nariekas ze si luzer... aj ked som gay nerad vidim ked sa dievca trapi...... ale ty si pritom vobec nehovorila o sebe, ako si neskor vysvetlila takze je vsetko ok
Je fajn, ze mas taktne okolie , je dobre mat priatelov, ktori ta sudia podla toho kto si a nie ako vyzeras..... vies pekne baby s tym obcas maju problem ale toho sa ty bat nemusis
Takze sa chapeme Este raz sa ospravedlnujem za nedorozumenie.
Si skvely priklad pre svet a mozem len smelo dufat, ze jedneho dna budem tak hodnotny clovek ako si ty.
Navzdy vstupujes do mojho srdca , ako dievca, ktore sa neboji povedat svetu .... no a co ! Nie som ziadny luzer !
fakt..poznam kamosky maju 14 rokov a chodia na discoteky./..namachlia sa daju na seba vsetko mozne aby mali cienre oci doslovne cienre...a aby vezarali starsie...na 17...a chodia sa ku*viaci..... proste sa tak chodia opit,,,za*ebat si a tak.... ja tajke daoc nemusim kludne staci v 16...v 15...xP.chodit na discoteky...xP....vybit energiu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Niekedy to bolo fakt fajn, teraz na to už nemám čas, a akosi som z toho "vyrástol".
Neviem, náhoda?
a naozaj milujem, ako všetci pičujú,že sú tam deti. vy ste nechceli ísť niekam von ke´D sme mali 15? lebo ja áno a aj som išla tak tam choďte po tretej, ke´D sú deti doma a nemusíte pičovať
ti by mali robit DU skor
Tú hudbu čo tam fiičí veľmi nemusím, keď už disco tak oldies alebo tradičná bytová/chatová tancovačka kde je mi jedno čo hrá. A občas ma naozaj dokáže rozhádzať, keď vidím čo za háveď v pätnásťcentimetrových opätkoch s akože doma zabudnutými občianskymi preukazmi sa túži dostať na miesto, kde na ne budú čumieť všetci chlapi.
Niet nad koncerty!
@sandy114
ani sa nedivim ze to nemate radi... chodia tam moje spoluziacky, poriadne kurvy, co chlastaju a myslia si ze cim retardovanejsie sa spravaju tym dospelejsie su...
@40 suhlas jak ta kurwa na diskoteke,,
Avšak teraz... Keď vidím fotky z takýchto akcií... Presne, ako si povedala, kurvy a kurevníci, chľast, neviem čo ešte...fuj...
ja môžem tancovať?? prosííím... ja to fakt neviem, bude to dotvárať atmosféru.
@fleshleecat mala by si si rychlo najst nejake miesto lebo inak skoncis ako maskot.....
ps: na mojej tvari je vsetko tak ako ma byt ... neskryvam sa za podradny infantilny avatar
ps: No hej tiez vobec nechapem tych ludi co sa schovavaju za podradne infantilne avatary .....
tak vzhladom na to ako vyzeras som myslel, ze sa povazujes tiez za luzra.... ak to tak nebolo myslene ospravedlnujem sa chcel som ti len zlepsit naladu Peace
Je fajn, ze mas taktne okolie , je dobre mat priatelov, ktori ta sudia podla toho kto si a nie ako vyzeras..... vies pekne baby s tym obcas maju problem ale toho sa ty bat nemusis
Takze sa chapeme Este raz sa ospravedlnujem za nedorozumenie.
Si skvely priklad pre svet a mozem len smelo dufat, ze jedneho dna budem tak hodnotny clovek ako si ty.
Navzdy vstupujes do mojho srdca , ako dievca, ktore sa neboji povedat svetu .... no a co ! Nie som ziadny luzer !
Tlieskam a klaniam sa. Krasny den prajem
To ja len... ze si ma tak dojala , ze .... no nic