Ked muz povie ze mal 12 zien je z neho v spolocnosti velky zvodca dobyvatel a nwm co vsetko....ked to iste povie zena je z nej prostitutka...velmi slusne povedane ...ked zijeme v takej spracodlivej spolocnosti preco niesu ludia spravodlivy aj v tejto teme
niekedy to tak bolo, teraz mám pocit, že emancipácia žien je natoľko v popredí, že už aj keď žena povie, že ma viac ako pestrý sexuálny denníček tak ju nezatratia a nepomyslia si, že je kurva alebo prostitutka
@ladymaya ako chces sa teraz vyspat s 12 muzmi a chces aby ta neprehlasovali za kurvu?...podla mna chalani aj baby co mali 12 chalanov/bab nie su tak celkom v poriadku.
je jedno ci si dievca alebo muz...kebyze s ami muz zacne vychvalovat ze mal 12 zien tak by som ho poslala hned do pice
chépem čo tým myslíš ale neviem čo ti nato povedať.je to proste tak.aj keby sme neviem ako chceli nepochopíme to.je to ako keď ovce idú za pastierom.je to názor jednej skupiny ľudí,ktorú podobnosť medzi týmito dvoma hmm...,,prípadmi" nič s tým neurobíme ani keby sme neviem ako chceli.môžeš o tom presvedčiť skupinku ľudí,ale nikdy nie celý svet(sorry za prirovnanie chlapov k ovciam,nič iné ma nenapadlo
rovnost pohlavi tu nidky nebude ber aj priklad rodicov velakrat abo nejakych vztahov ked je neico chlapovi kto zato moze smaozrejme ze baba nieco nevie najs nedari s amu kto zato moze samozrejme ze zena a ked je nieco zene a povie mu to tak je zasa ona zla a sa chlapik urazi
ladymaya...no aj stebu presne suhlaim..toto je tiez ykaoze si niektori chlapi o sebe myslia ze su enviem aki cassanova.. nech mi idu doč.. ale z takej strany aby tham nikdy neprisli.. to je ykaoze uplny ze vrchool.. neviem kde zijeme..asi niekde v zatrpknutej spolocnosti ale neebooj pomalicky sa zacina karta obracat aj chalani mozu robit ze seba kk*ov ale nemylsim vsetkych ooh. to ne..poznam vela chalanov ktorych vadi ked ich kamos vytahuje s kolkyma spal.. vazne=P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je jedno ci si dievca alebo muz...kebyze s ami muz zacne vychvalovat ze mal 12 zien tak by som ho poslala hned do pice