Caute, mam vela skusenosti s diskriminaciou lesbiciek a bisexualiek ... castokrat su to super dievcata, lepsie ako "normalne" ... proste ked niekto zisti o dievcati ze je L alebo Bi tak ju hned neako ignoruje alebo zacne urazat .. stale nechapem preco, ve
Slovensko naozaj nieje pripravené čeliť takejto miere prirodzenosti.Je priveľmi puritánsky odchované aby akceptovalo "odlišnosť" iných.Čo je škoda ,pretože u mnohých sa nikdy neprejaví ich skutočná osobnosť pokým budú potláčať svoje pocity iba kvôli našej spoločnosti.
Dúfajme ,že L a Bi v blízkej budúcnosti budú mať lepšie podmienky pre pestovanie svojich vzťahov , a stanú sa právoplatne uznávanými partnermi.bodka
veľa sa o tom nehovorí, ale poznám kamarátky ktoré majú veľký problém žiť svoj vlastný život.
Je to rôzne-odsudzujú ich kamaráti, v pracovnej sfére možno nadriadení, nechápu ich ani predavačky v obchodoch a čo je najhoršie...pre mnohých rodičov to môže byť akoby rana pod pás.A to je niečo čo sa rieši veľmi dlho a veľmi pomaly...
01 nika 01 .. tak to mas stastie .. ale ona je len jedna z mnohych co sa k tomu priznaju .. Nipofmorphine ma pravdu, nevies si ani predstavit kolko takych ludi medzi nami zije, a nepovedia to, lebo sa boja odsudzovania okolia ..
tak ked uz sme pri tych priznaniach tazkych je nas tu asi viacej co su bi
ale len tak na okraj... co sa tyka bi bab nikdy som si nevsimla zeby chlapi mali s tym nejaky zasadny problem, skor naopak
a lesbicky podobne... asi moje okolie je fajn
je to horsie co sa tyka homosexualnych parov..
lesbicky a bi su v poho zatial co homosexuali je nieco hnusne pre nich...ale asi ako ktorych. ale vacsinou tazsie znasaju chlapov ako zeny. tolerancia na 50% thaa to nic moc lidi
Marttina to hej, v dnestnej spolocnosti niektry povazuju za normalne L pary .. a Homosexualov neako nechcu medzi seba prijat .. co uz, snad sa raz tato spolocnost ummudri
eheh,inak ja mne je to jedno nech je kazdy aky xce byt..homosi su ties fajn..mne to absolutne neprekaza a L a BI..no..poznam vela takych ludi,najma BI,a tak fajny ludia co uz ma mnohokrat preorientovali
@9 no, to by si sa divila , urcite ze urazza, ale ono to tak je podla mna tak tych prvych par dni, co sa daco take 'prevali', ale potom uz to je akoze normalka... hm?
mno urcite su ludia ktorim to nevadi vobec, ktori si nato zvyknu casom, ale uriete existuju ludia, ktore taketo nieco urcite nikdy nebudu povazovat za normalne
haha zaujiamvee nazory :ň no ja som lesbicka a co? niesom o to viac clovek ako iny :d mozno inaaa a cool :d haa srandujeem ale diskrimaciu som si uz vsimla no slovensko je zaostale nielen v tomto smere...
hah..no koniec mi je ..podla mna nase konzervativna slovensko toto nepochopi nikdy..odsudzovat cloveka len kvoli sexualnej orientacii..je uplne ubohe...nikto predsa nemoze zato aky sa narodil..preto neznasam take sproste reci,ktore odsudzuju takychto ludi....a drzim palce inak setkym lesbickam a j bi..x)
@26 je to ubohe ale co sa da cakat ine od slovenska? nikdy to neboli ani nebudu respektovane prava "inych" ludi. Aj ked ti ini su uplne normalni ludia. Nechapem ludi preco im to vadi, ved nikomu tim neublizuju. A tym co to vadi poviem len jedine : otocte hlavy nabok a ignorujte! stale lepsie nez nadavky a urazky
inaaak diky
úplne súhlasím s každou odpoveďou a hlavne s empty6361 však my vieme.. neni dôvod odsudzovať takýchto ľudí.. ale ľudia sa jebú jebali a aj sa jebať budú.. mám vlastné skúsenosti s týmto a viacerí ľudia sa mi už otočili chrbtom a to len preto že chceli vedieť pravdu a teraz sa na mňa pozerajú ako na sprostú lesbu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Je pravda ze podla prieskumu vias ako 3/4 ludi povazuje lesbicke vztahy za nieco normalne
Dúfajme ,že L a Bi v blízkej budúcnosti budú mať lepšie podmienky pre pestovanie svojich vzťahov , a stanú sa právoplatne uznávanými partnermi.bodka
uplne s tebou suhlasim .. ved co e to zivot bez pravej lasky
veľa sa o tom nehovorí, ale poznám kamarátky ktoré majú veľký problém žiť svoj vlastný život.
Je to rôzne-odsudzujú ich kamaráti, v pracovnej sfére možno nadriadení, nechápu ich ani predavačky v obchodoch a čo je najhoršie...pre mnohých rodičov to môže byť akoby rana pod pás.A to je niečo čo sa rieši veľmi dlho a veľmi pomaly...
ale len tak na okraj... co sa tyka bi bab nikdy som si nevsimla zeby chlapi mali s tym nejaky zasadny problem, skor naopak
a lesbicky podobne... asi moje okolie je fajn
je to horsie co sa tyka homosexualnych parov..
lesbicky a bi su v poho zatial co homosexuali je nieco hnusne pre nich...ale asi ako ktorych. ale vacsinou tazsie znasaju chlapov ako zeny. tolerancia na 50% thaa to nic moc lidi
eheh,inak ja mne je to jedno nech je kazdy aky xce byt..homosi su ties fajn..mne to absolutne neprekaza a L a BI..no..poznam vela takych ludi,najma BI,a tak fajny ludia co uz ma mnohokrat preorientovali
mno urcite su ludia ktorim to nevadi vobec, ktori si nato zvyknu casom, ale uriete existuju ludia, ktore taketo nieco urcite nikdy nebudu povazovat za normalne
inaaak diky