Tak prečo na slovensku tak vela ludi nenavidi ciganov? Ja pretože sa hraju že chudatka ,nepracuju využívaju naš system aby mali prachy za decka pri tom nejaka rozvedena matka sa ma horšie jak oni ale je ticho a maka aby sa z toho dostala ale cigani len okradaju tento štat a ešte vypravaju jak sme k nim nespravodlivy.. prečo by cigan kt nema pomaly ani zakladku mat 40tisic ked učitel s vysokoškolskym vzdelanim ma horko tažko 10 000... nech si to usporiadaju v hlave..
A pak ešte nam robia hanbu vo svete jak vypravaju že jaka je tu diskriminacie.. ved nech pakuju.. pochybujem že by nekomu chybali..Myslel som ted tie osady a lunik9..
Čo sa tyka normalnych ciganov tak o tych nevypravam..
Čo sa tyka nenavisti napr moslimi ,černosi a iní.. Daj konkretny priklad bo ja neviem čo maš tym namysli ako rasova nenavist..
ked na futbale bučia na černocha?
ked nekdo na ulici zbije černocha?
alebo čo myslíš.. bo ako toto su podla mna zapričinene ludskou sprostostou.. niekto si vymysli ideologiu kt nakazi dalších par ludi kt tomu veria.. napr ako je fašizmus..veria že su nadradení a preto utočia na ine rasy..je to problem naivity a sprostostí iných..
Či vraviš o narodnostnych nenavistiach? alebo konkretizuj..
Minule som išiel s kamarátkou s autom okolo cigánskeho tábora vo Veľkej Ide. Nový národný šport je tam skákanie pred auto. Ja som povedal že keby som neľutoval auto tak pridám plyn. Moja kamarátka mňa hneď označila za rasistu. Tak som jej urobil malú prednášku. Ja nemám nič proti cigánom. Ja tie "potkany" v táboroch nie nemám rád preto lebo sú cigáni, ale preto lebo žijú tak ako žijú a aj tak chcú žiť. V našej dedine je veľa cigánov s ktorými dobre vychádzam, ale sú to pracovitý cigáni. Tak isto ako nemám rád cigána ktorý sa ulieva a len pije, alebo fetuje, rovnako nemám rád ani bieleho ktorý robí to isté. A pravdaže neznášam rasistov a šovinistov. Žijem v dedine blízko maďarských hraníc(1 km) a verte mi zažívam šovinizmus každý deň. Ako maďarský tak aj slovenský šovinizmus. Lezie mi na nervi keď nejaký kkt začne používať slovo Maďar ako nadávku a podobne ma vie nasrať keď o polnoci na Silvestra u nás v dedine pustia maďarskú hymnu. Alebo keď ten vy*ebaný evanjelický farár na deň matiek pozdravil všetky MAĎARSKÉ matky(nacionalista jeden skurv...). Podľa mňa by EU už s tým mala niečo začať robiť a kktov ako Slota a Duray by zavreli do spoločnej cely, nech sa tam pozabíjajú. A ďalej neznášam tú novú reklamu: "Ako by ste sa cítili v inej koži" Kde ukazujú ako toho chlapca odmietne cigánsky šéf len preto lebo je biely. Môj otec minulého roku prijal jedného programátora a je to cigán. Môj sused vlastní dopravnú spoločnosť kde je veľa cigánov zamestnaných. Ak je to kvalifikovaný dobrý pracovník tak ho prijmem, nie? Problém nie je v rasovom zmýšľaní ľudí, ale v nevzdelanosti cigánov. Problém je v tom že cigán so základným vzdelaním chce zarábať 20 000. Nech sa tí debilkova začnú zaoberať radšej so vzdelávaním cigánov a ne vyhadzujú peniaze na nezmyselné reklamy.
tak ale knapeš.. sme na slovensku tak je tu to všetko obratene.. ked nekdo zbije bieleho tak maju všetci hlboko .. ak sa to stane ciganovi tak už všetci mavaju rukami že j akí sme rasisti a bla bla bla.. prečo nemože sa vratit odkial prišli hm?to stale nechapem.. prečo im stale vyhovujeme .. ja ist do vlady tak nariadim bud zastrelit alebo vystahovat nech si vyberu.. he samozrejme ne tak radikalne ale neco by som s nimi urobil..
Rasistov nemam rad vobec, nemam rad ked vidi inu rasu a hned zmlatit, bit ci dokonca zabit. Nackovia vykrikuju po vas ze ste fetaci pritom ste to nikdy v hube nemali a podobne veci. je to hrozne...........................................nemam na nich slov. Vidia t-pack-a na boku so šiltackou a vykrikuju kokot, fetak vyjebany. V sebe mas strasny adrenalin nevies co skor len prchat. Nemaju medze so sebou na kazdom kroku. Bessebalky v ruke tyce dokonca diky. Toto vravim z vlastnej skusenosti. Vyhibat sa tymto gangstrom. Radim ak nechces dostat na face. B
NO PRETOZE CITIM TO TAK ZE SOM RASISTA TO JE PRIRODZENE NO NIE BIELY,PROSTE SERIEM NA FASISTOV A VSETKY TIE KRIZE LEN NECH NAS NIEKTO KONECNE ZBAVI TOHO ODPADU A DA SA TO JEDINE SPOLOCNE,JEDNOTNE A ORGANIZOVANE.MAM ZNIMY PROSTE SKUSENOSTI KEDZE SOM Z KOSIC SU DOBRY LEN KED SU PRACHATY PRACHATEJSI NEZ MY ALE TO NIC NEMENI NA TOM ZE CIGANIA PROSTE NIELEN RASA ALE AJ MENTALITA A KTO HOVORY ZE KVOLI TOMU ZE MAJU INU FARBU POKOZKY TAK SU NA OMYLE SU KOMPLETNE INY SLUSNY NESLUSNY PROSTE DO PLYNU.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A pak ešte nam robia hanbu vo svete jak vypravaju že jaka je tu diskriminacie.. ved nech pakuju.. pochybujem že by nekomu chybali..Myslel som ted tie osady a lunik9..
Čo sa tyka normalnych ciganov tak o tych nevypravam..
Čo sa tyka nenavisti napr moslimi ,černosi a iní.. Daj konkretny priklad bo ja neviem čo maš tym namysli ako rasova nenavist..
ked na futbale bučia na černocha?
ked nekdo na ulici zbije černocha?
alebo čo myslíš.. bo ako toto su podla mna zapričinene ludskou sprostostou.. niekto si vymysli ideologiu kt nakazi dalších par ludi kt tomu veria.. napr ako je fašizmus..veria že su nadradení a preto utočia na ine rasy..je to problem naivity a sprostostí iných..
Či vraviš o narodnostnych nenavistiach? alebo konkretizuj..