@majo uz su tu dalsie dve po tejto podla mna by pomohol len blok a to by bolo zas stovka blogov co je asi nemyslitelne lebo by boli o tom istom "preco nejdu zakladat diskusie a ankety "
@tomas ja by som ju najradsej oslavil tak, ze opravis nahravanie obrazkov cez CSS (vsak vies co myslim). Fakt nechapem a nejviac neznasam, ked na takychto portaloch nieco nefunguje. A njaviac ma dostalo, ked ste dali do prevadzky funkciu "moji oblubeni autori", ktora vlastne od svojho spusenia nefunguje. A to by som mohol ist dalej. Takze namiesto takychto diskusii by si sa mohol venovat opravam chyb na tomto portali.
@Hajzelodkosti tak pozeram ze mas zasluzeny nick bo miesto toho zeby si tu dal nejaky normalny koment vramci temy musis tu rvat staznosti ... STOP BITCHING PLEASE
@Dconan a ty chod do pice! Staci taka odpoved? To mi tu bude pisat ako chlapex, ktory sa foti pred zrkladlom ako daka 14 rocna pica? Nikto sa ta nic nepytal a myslim, ze tie paprce ti odjebali polovicu mozgu lebo ak hento bolo stazovanie tak potom si asi fakt sedlak jak hovado. Len som mu chcel nieco pripomenut a ak nevies o co ide tak zalez do chatrce jebo.
@majo a co tak kazdy rok mat jeden den bez mobilov bez aut a bez diskusii na birdzi napr. kazdu druhu oktobrovu sobotu lebo podla mna to nema vyznam v pondelok
kazdu druhu myslim prvu druhu v mesiaci dufam ze pochopene @tomas by sa potom mohol vyjadrit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kazdu druhu myslim prvu druhu v mesiaci dufam ze pochopene @tomas by sa potom mohol vyjadrit
ale tiez som rad ze sme sa dozili tolkej diskusie