jebte na to krista... co sa serete na takych p*covinach... boha vazne vas nechapem ked sa vete na tomto nasrat...takychto ludi... to ako co robis potom ked ti doskrabu auto alebo co?? to si nevim prectavit... sak to vy potom musite mat infarkt...
Vrba: Ja mam presne take topanky a este aj snurky mam kazdu inu
Majlos: Ta klucka nemala chybu =D
Tak celkowo wyzor (tware), postawa ma wobec netrapi, samozrejme pokym nema 100 kiil, a take ze prsia abo tak, tak to mi je totaal fuck.. a potom ked otwori pusu, tak nech z nej ide nieco apson trochen inteligentne a nie len trapne pubertacke recicky, ako nee ze by mi wadili trapny ludia (wed aj ja som =D ), ale ked pocujem njeco typu: "jaaj sme boli s kamaratkami najebane a sme sa olizowali s hociakymi chalanmi a hahaha xixixi" tak ma ide ebnut, to fakt nemusim.
standartny logicky a normalny postup je : mam problem ? idem na forum , nie som zaregistrovany ? zaregistrujem sa, hladam riesenie na fore , nenasiel som ? zalozim teda diskusiu a to ospravedlnovanie ze mozno to tu uz bolo ale nenasiel som ( v poreklade bolela by ma ruka keby som roloval po temach a oci by mi vytiekli keby som sa koncentrovane pozrel na diskusie) nema naozaj zaiden vynznam
Ako diskusia tu uz sice bola, ale najst ju tu? Si robite srandu. Vacsina ludi ani neradi diskusie do spravnych kategorii a prisaham, ze 99% ludi nedava diskusiam vystizne nazvy, ale vzdy nejaku chujovinu typu "Preco?", "Pomoooc!", "Diskusia samoska ", atd... Z toho nevycitas o co ide a klikat na kazdu diskusiu a citat obsah? To ee. Priznajme si to, je to neprehladne a nikto sa v tom nevyzna, uz toboz nie novy uzivatelia. Nech Boh da Tomasovi silu dokoncit nove forum...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Majlos: Ta klucka nemala chybu =D
Tak celkowo wyzor (tware), postawa ma wobec netrapi, samozrejme pokym nema 100 kiil, a take ze prsia abo tak, tak to mi je totaal fuck.. a potom ked otwori pusu, tak nech z nej ide nieco apson trochen inteligentne a nie len trapne pubertacke recicky, ako nee ze by mi wadili trapny ludia (wed aj ja som =D ), ale ked pocujem njeco typu: "jaaj sme boli s kamaratkami najebane a sme sa olizowali s hociakymi chalanmi a hahaha xixixi" tak ma ide ebnut, to fakt nemusim.
A este hlawne nech je ta dotycna uprimna..