lebo ta nezodpovedna jebacia kravka, ktora je uz dost dospela na jebacku, ale malo dospela na nesenie zodpovednosti za svoje ciny nemusela viacej zakladat debilne ankety na birdzi .... a mohla by jebat kolko by chcela
@rothschild no a teraz si predstav,zeby tu vadu,chorobu abo co to je,by mala tvoja holka,ktoru by si si chcel vziat.. ako by si sa citil ak by prisla tvoja holka domov a by ti to povedala?
@tomias tak by sme nemali deti, alebo by sme si dieta adoptovali, alebo by sme si nasli niekoho kto by nam ho "vynosil" ... ved nezijeme v 12. storoci .... co je na tom tak, skoro vsetko sa da riesit, je to len otazka hlavy a toho jak sa vie clovek vysporiadat s rôznymi zivotnymi situaciami
myslím, že môj život by tým stratil jeden z najdôležitejších zmyslov... celkom sa mi chce plakať už len pri tej predstave, tak ja neviem, čo by som robila, keby mi toto naozaj lekár povedal.
@3 takí ľudia by sa páriť nemali, a množiť už vôbec, čiže v jeho prípade by to bolo celkom prospešné pre spoločnosť.
a inak nehrám sa, asi ťa to sklame, ale ja som reálne celkom inteligentná. práveže to skôr neprejavujem v plnej miere, aby sa takí ako ty necítili menejcenne
@luc.ka možno keby si bola až tak inteligentná ako tu píšeš, došlo by ti, že možno ani ja nie som až taký paranoidný pako za akého ma považuješ na základe môjho prezentovania sa tu, na sektárskom fóre pre spoločnosťou nepochopených teenagerov(+)
... a teda neviem prečo by som sa mal cítiť menejcenne, teda v pohode pri najbližšej príležitosti spokojne prejav svoju nadpriemernú inteligenciu
áno hádka o tom, kto má väčšiu úroveň inteligencie, je fakt inteligentná ...
a neviem čo by som robil, ak by som dotyčnú mal rád a nebola by to jednorázovka tak by som to pokladal za horšiu správu (to že nebude mať deti) ale ak by to bolo len tak, tak by som s ňou súcitil ale myslím že nemať žiadne deti, je z hľadiska ženy 1 00000000000000000000x horšie.
@rothschild narazal som na to ako si hned odpinkal tu holku,pricom kludne to moze byt realna situacia,kludne to moze byt tvoja frajerka,nebodaj sestra...nepochopil si lebo si hned preskocil na lahke vyriesenie situacie kde sa o to nejedna.... chapes?
@tomias tak ja chapem zeby to nebolo lahke alebo prijemne .... no napr keby to bolo moje dievca ... tak by sme to prekonali nejako ... ci co napr keby jej na to prisli v 20 tak sa dokonca zivota budeme lutovat ze preco prave ona nemoze mat deti .... ved je to chore ... proste zivot treba brat tak ako prichadza a rozumne riesit situacie, pokial sa riesit daju, hladat kompromisy atd .... snad keby sme boli taky par zeby ona nemohla mat deti myslis zeby sme si mali na hlavu nalepit nalebku "nemozeme mat deti, lutujte nas" .... chapes, je to blbost, je kopu parov, ktore nemohli mat vlastne potomstvo a ziju, funguju ..... neviem, jak by si to riesil ty s tvojou frajerkou ? ... tiez by ste sa asi nelutovali nie ?
@tomias jj, uznavam, nechal som sa uniest .... kedze mam dost vyhraneny nazor na dievcata, ktore tu sem tam prispievaju s otazkou ci mozu byt tehotne ked.... .... vacsinou maju do 20 rokov a su totalne nezodpovedne ...... naozaj nechal som sa ovplyvniť svojim hnevom voči takemu druhu ludskej sprostosti .... sorry
Nejak v trinástich mi povedali na gynekológii, že keď neprestanem robiť všetko preto, aby som si rozdrbala cyklus a mnoho iných fyziologických procesov, nemusela by som môcť mať deti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
lebo ta nezodpovedna jebacia kravka, ktora je uz dost dospela na jebacku, ale malo dospela na nesenie zodpovednosti za svoje ciny nemusela viacej zakladat debilne ankety na birdzi .... a mohla by jebat kolko by chcela
oukej. neviem na koho presne narazas. dufam, ze nie na mna (v zasade nemas dovod), ale vdaka za nazor.
a teraz hor'sa na skvele temy o skupine ludi, ktora chce manipulovat a ovladat svet.
teraz bud mudry..
@3 takí ľudia by sa páriť nemali, a množiť už vôbec, čiže v jeho prípade by to bolo celkom prospešné pre spoločnosť.
bú.
čítam občas tie somariny, čo tu vypisuješ, a mám celkom dosť. dosť na to, aby som bola šťastná, že ťa nepoznám.
uuuu... moje blogy boli vždy super
a inak nehrám sa, asi ťa to sklame, ale ja som reálne celkom inteligentná. práveže to skôr neprejavujem v plnej miere, aby sa takí ako ty necítili menejcenne
... a teda neviem prečo by som sa mal cítiť menejcenne, teda v pohode pri najbližšej príležitosti spokojne prejav svoju nadpriemernú inteligenciu
a neviem čo by som robil, ak by som dotyčnú mal rád a nebola by to jednorázovka tak by som to pokladal za horšiu správu (to že nebude mať deti) ale ak by to bolo len tak, tak by som s ňou súcitil ale myslím že nemať žiadne deti, je z hľadiska ženy 1 00000000000000000000x horšie.
a možno len nepovažujem za potrebné nejako hlbšie sa takými vecami a ľuďmi zaoberať...
hm, vieš čo, celkom mi vyhovuje takáto miera sebaprezentácie, ja si nepotrebujem niečo dokazovať, a už vôbec nie nejakým virtuálnym postavičkám
a končím už so spamovaním tohto výnimočne normálneho fóra...
lebo ta nezodpovedna jebacia kravka,
ktora je uz dost dospela na jebacku, ale
malo dospela na nesenie
zodpovednosti za svoje ciny nemusela
viacej zakladat debilne ankety na
birdzi .... a mohla by jebat kolko by
chcela''
trosku rozdielne komenty davas nemyslis? uz chapes?
neriesim tu riesenia,ale tvoju neohladuplnost voci mozno realnej situacie tejto holky..
skus si predstavit,zeby tvoja holka napisala takuto diskusiu a nejaky mudrc by jej hento napisal,ako by si reagoval?
Nechystám sa množiť, nezasiahlo by ma to.