nemávam taký pocit, ale ľudia čumia to je normálne a každý pozerá inak a niektorí naozaj divne ale nič si z toho nerobím premýšlam nad tým iba že čo sa im pri tom pohlade premieta v hlave ... napríklad niektorí ludia čo okolo mňa prechádzajú uržia očný kontakt počas toho ako prejdu ... niektorí hladia do zeme a niektorí len tak pozru namna a sledujú mi oblečenie a tak ... proste každý nejako divne čumí na niečo to je normálne
hej občas potom sa kuknem do zrkadla či niesom špinava/strapata/atd a ked nie som tak si len pomyslím, že su drbnutí ked po mne tak kukaju a idme dalej
Jediný spôsob,ako sa toho zbaviť, je nevšímať si to,nemyslieť na to.Častokrát si to môžeš aj domýšľať,že tak zazerajú a myslia si o tebe napríklad niečo zlé...
Ber to pozitívne,možno toľko pozerajú,lebo sa im páčiš :-S
ja som dosť ksicht takže v mojom prípade na tom aj niečo môže byť, ale vždy si pomyslím že si myslia o mne to čo ja o nich, presnejšie nič, na väčšinu ľudí len zbežne pozrieme a nijako si ich nevšímame takže to je v pohode
prestaň si ich všímať...možno sa im páčiš, preto zazerajú inak možno na nich tiež sama divneš zazeráš a ani si to neuvedomuješ mňa sa na istej akcií pýtali, čo mi je, keď sa tvárim tak smutne, pritom som sa v ten deň cítila úplne šťastne a mala pocit, že už to s tým usmievaním aj preháňam no a potom toto bežne sa nevidíš, nevieš ako vyzeráš a ľudia neúmyselne veľmi radi kopírujú naše gestá
na mňa sa furt divne pozerajú. nevadí mi to. usmejem sa na nich zväčša. a oni sú potom v rozpakoch.
ale možno som len ja tá divná a oni sú normálni.
no podľa mňa je to zväčša mojim oblečením.
hlavne, keď dojdem do mojej domoviny! vtedy si hrozne užívam doobliekať sa čo najpodivnejšie!
(to v brne som mohla oproti tomu pokojne aj záchod na hlave nosiť, a všetci by to mali na háku. v ba som to ešte až tak pozisťovať nemala možnosť, lebo ešte teplo nebolo a kabáty mám obyč dosť. ale! už sa oteplieva!)
Na mňa sa takto divne pozerá väčšina mojej triedy napr. včera ma druhá skupina upozorňovala, že moja skupina už odišla na fyziku .. sadla som si s tým, že som ešte hladná a začala spokojne jesť .. pohľady na nezaplatenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nemavam a ciastocny zvyk vzhladom ku vyske
a je mi jasne, ze ked si zabijem van helsing look, tak sa par ludi pozrie (actually dost)
ani nie
Ber to pozitívne,možno toľko pozerajú,lebo sa im páčiš :-S
@333xander nerobím z toho drámu len sa pýtam na názor
ale možno som len ja tá divná a oni sú normálni.
no podľa mňa je to zväčša mojim oblečením.
hlavne, keď dojdem do mojej domoviny! vtedy si hrozne užívam doobliekať sa čo najpodivnejšie!
(to v brne som mohla oproti tomu pokojne aj záchod na hlave nosiť, a všetci by to mali na háku. v ba som to ešte až tak pozisťovať nemala možnosť, lebo ešte teplo nebolo a kabáty mám obyč dosť. ale! už sa oteplieva!)