furt sa musím zasmiať keď vidím ako ženy chcú vyzerať dobre ale jediné čo je väčšina schopný preto robiť je krémikovať sa poprípade papať tabletky na chudnutie
@klaudiqaaa kto povedal že necvičí? .. možno aj cvičí, aj zdravo stravuje, len nie každý má to šťastie, že sa toho zbaví rýchlo, tak si chce možno len dopomôcť..
@4lex keby cvičila a zdravo sa stravovala nemala by problém s celulitídou, nehovoriac o tom, že všetky krémiky so zázračným označením "zbavte sa tukov/celulitídy bez toho aby ste sa museli potiť pri športe" nie sú ani len na "dopomáhanie"
@klaudiqaaa keď máš na to predispozíciu, cvičenie ti môže pomôcť ale nezabvíš sa jej. "keby cvičila a zdravo sa stravovala".. tak 13 rokov som robila aktívne gymnastiku plus vlastný pohyb takže 5-6 krát týždene pohyb minimálne po dve hodiny, mastné ani nejem lebo moj žalúdok to neznesie a tadáá mam s tým problém.
@klaudiqaaa pretože som reagovala na tvoje "nemala by si problém" tak som napísala, že aj keby robím všetko tak to nieje 100% preč. To neznamená že sa nesnažím a neskúšam všetky možné spôsoby.
@klaudiqaaa moja milá, pravidelne cvičím, zdravo sa stravujem, behávam a ajtak ju mám. nepapám žiadne liečky na chudnutie ani si nechcem kupovať žiadny drahý krémik pokiaľ nevieš čo znamená skratka diy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
odľahčiť peňaženku.