Citala som v casopise ,ze na male riasy pomoze ricinovy olej.Ja som si ho kupila nieje to drahe ,ale este nemozem potvrdit vysledok lebo to pouzivam len kratko.A trosku ma stipu z toho oci ,ale este som neoslepla Vyskusajte malo by to pomoct.
no, aj ja som si isté obdobie s tým natierala riasy . a prestala som. ani neviem prečo. a na výsledok si tiež nepamätám. ale pokračuj, možno to k niečomu dospeje a potom daj vedieť či s tým mám začať aj ja
inak ja som počula, že ak si tak jemne ostriháš mihalnice, že ony potom narastú dlhšie. ale s tým treba opatrne, lebo poznám jedno dievča, čo to robilo pravidelne a raz jej už nedorástli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inac moje oci nesmrdia
tvoju diskusiu som zle pochopil a teda moja prvotna deklaracia autentickosti mojho vystupu bola ukratena o skutocnu hodnotu mazoru
ale tak ja ricinovy olej do auta nedavam no mam stym skusenost ze to potom smrdzii
inak ja som počula, že ak si tak jemne ostriháš mihalnice, že ony potom narastú dlhšie. ale s tým treba opatrne, lebo poznám jedno dievča, čo to robilo pravidelne a raz jej už nedorástli
Nema to ziadny pozitivny ucinok, zato negativnych kopu...