ťažko povedať ... ale ak sa jedná sex čisto ako ,,začiatok - po koniec,, bez preťahovaní (nemohol som si odpustiť D) tak potom okolo tých 10 až 15 minúť je ideálny čas .. ale ja aj tak rád preťahujem, čiže 30-40 minút by asi bolo vhodnejšie
tak je to úplne individuálne...každý človek to má rád inak. Ale určite čim dlhšie tým je to príjemnejšie. Tak milovať sa dvaja ludia môžu aj 6hodín bez problémov. Ako sa komu páči, ideálny čas neexistuje, jedine ideálny moment pokial je to príjemne pre oboch.
Inac what jakych 20 a viac minut
Hodinku a pol az dve a pol idealne. Isteze se vsim vsudy pred tym aj potom, ale kvoli tym 10 minutam by som sa fakt neobtazovala ani vyzliect povacsinou.
ja by som to casovo neobmedzoval nie vzdy chces byt jak zviera niekedy si gurmaan, alebo striedas gurmana a zviera alebo niekedy mas migrenu a proste dama musi pockat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
the fuck outta here
Či vás to ani po hodine šukania bez prestávky neprestane baviť?
Inac what jakych 20 a viac minut
Hodinku a pol az dve a pol idealne. Isteze se vsim vsudy pred tym aj potom, ale kvoli tym 10 minutam by som sa fakt neobtazovala ani vyzliect povacsinou.
Inak neverím, že niekoho baví sexovať viac ako 20 minút.