Chcela som sa opýtať, ako dlho ste boli s priateľom/ priateľkou, aby vám rodičia dovolili ísť s nimi na chatu alebo k nim spať napríklad, na stanovačku a podobne? Niečo v takomto zmysle... Do 18 rokov vášho života?
Prveho frajera som mala v 16tich a nikto u nas doma neriesil kam idem s kym idem , ale sama som povedala idem tam a tam a s tym a tym a nikdy sa ma nepytala ci tam ide aj tvoj frajer alebo chalani a v 17 to vedeli ze chodim na stanovacky chaty a podobne vecsinou s nim a nic mi nezakazuju ani nezakazovi ..mne nasi veria .
Ocinko by mi to dovolil aj po tyždni... No mama je taká,že ,,počkaj ešte máš nato ešte čas " No ale aj ona mi to dovolila po 3? mesiacoch alebo tak nejak ...
čo ja viem, pri jednom mi to nedovolili po pol roku a pri druhom to bolo hneď na začiatku.. ale to šlo skôr tak s vekom.. čím som bola staršia, tým to brali viac s nadhľadom
nikdy to neriesili.. vzdy som im len oznamila ze idem tam a tam a bolo im to jedno... dokonca mama je radsej ked niekam idem aj s frajerom, lebo ma zevraj taky pocit istoty ze sa mi nic nestane..
asi po pol roku, keď ho už lepšie poznali, mi dovolili ísť s ním na festival - mala som čerstvých sedemnásť...teda vtedy som sa ich spýtala, či môžem :p
no ja som nemal este dovod sa na nieco take pytat dovolenie moje doterajsie vztahy (prvy v 18) boli take... jak to nazvat... suche? neosobne? ani nevim az teraz, ked som konecne nasiel takeho blazna jak som ja, je to to prave orechove no zatial som nemal dovod sa na nieco nasich pytat, je totiz skola, ona ma povinnosti, ja mam povinnosti, silvester vedeli, ze budem travit s nou, no nic sa nepytali...
minule som ostala na kamaratkinej oslave celu noc a prisla som az okolo 12tej na druhy den. mame som pisala sms az ked som sa prebrala po 2 hodinovom spanku. ta mi ani neodpisala, proste nic...
alebo kolkokrat, ked pridem domov vtedy, ked uz ona spi a snazim sa ist potichucky, tak sa vyzujem vonku a potom aj kabat, aj kluce si beriem do izby, tak ona len rano prekvapene hladi, ze:"a ty si doma? ja ked som nevidela boty, tak som myslela, ze si niekde ostala"
takze tak
niekedy mi aj trochu hyba zaujem, ale nestazujem sa.
keďže som bola rebelka, nikdy som sa nikoho nepýtala. teraz to matke jednoducho oznámim a spýtam sa, či ma vtedy zrovna nepotrebuje doma kvôli malým sestrám alebo nejako ináč pomôcť a keď nie, samozrejme, že sa zbalím a idem preč...
@lexiblack Mňa nechce mama púšťať na chaty a stanovačky s kamarátmi o chalanovi nehovoriac... Mali sme školský výlet na chate a mamu som musela 1 000 000-krát uistiť že tam bude aj naša učiteľka! Chalana by ku mne domov tiež nepustila.. Že iba pred svadbou.. Ani ja k nemu domov nemám chodiť lebo chalan má chodiť za babou... Ale ked ho nechce pustiť. Ona sa strašne bojí že by sme spolu spali a prišla by som domov s deckom. (ach)
ja som asi uz nejaky zastaraly, ale podla mna, v 15-16 rokoch je normalne ze rodicia nechcu pustit dievca z domu na viac ako 3 dni samu..a toboz s chlapcom..no ak by som dotycneho poznal, videl, ze je normalny a na svoj vek vyspelejsi ako ostatni 15 rocni haranti, asi by som ju pustil..ale na maximalne 3 dni a s velkym vztycenym ukazovakom
Mna mamka tiez nechce pustat aj von mozem byt iba do tej 8 a mylsim si ze je to dost kratko .....a na stanovacku alebo chatu ...tak ku kamaratke by ma mozno pustila na byt a na stanovacku to je jasne ale no neviem ako by zareagovala kebyze jej poviem ze chcem sit ku chalanovi D
fuuuu ja mam 20 a stale sa ma vypytuje mamina kde som bola, s kym som bola,,, tiež by mi nedovolil i napriek 20tke prespať u chalana v skorom čase alebo ist vôbec do chalana v kratkej známosti..... neprichádza do úvahy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no ja som nemal este dovod sa na nieco take pytat dovolenie moje doterajsie vztahy (prvy v 18) boli take... jak to nazvat... suche? neosobne? ani nevim az teraz, ked som konecne nasiel takeho blazna jak som ja, je to to prave orechove no zatial som nemal dovod sa na nieco nasich pytat, je totiz skola, ona ma povinnosti, ja mam povinnosti, silvester vedeli, ze budem travit s nou, no nic sa nepytali...
minule som ostala na kamaratkinej oslave celu noc a prisla som az okolo 12tej na druhy den. mame som pisala sms az ked som sa prebrala po 2 hodinovom spanku. ta mi ani neodpisala, proste nic...
alebo kolkokrat, ked pridem domov vtedy, ked uz ona spi a snazim sa ist potichucky, tak sa vyzujem vonku a potom aj kabat, aj kluce si beriem do izby, tak ona len rano prekvapene hladi, ze:"a ty si doma? ja ked som nevidela boty, tak som myslela, ze si niekde ostala"
takze tak
niekedy mi aj trochu hyba zaujem, ale nestazujem sa.