tato povera ma korene v poslednej kristovej večeri kde okolo neho sedeli prave 13 typkovia a bol piatok teda aspon tak som to citala takze NIE !! DEN JAK KAZDY INY!!!
ak by som sa mala niekedy vydávať, tak jedine piatok 13. Najlepšie na moje meniny. (Raz som to pozerala v kalendári, a ak to nestihnem, čo nestihnem do roku 2013, tak sa zas načakám )
teším sa, keď sa ráno zobudím, uvidím kamarátku po mesiaci, pôjdem na najlepšiu a najkrajšiu dídžejku na svete a spoločnosť mi bude robiť moja možno budúca spolusvetompútnička!
ja som mal smolu teraz dvanasteho,volala mi policia ohladom jednej veci a ked som išiel domov tak ma chytila sračka a musel som utekať do supermarketu na wc
jebá....ja som mala minulý rok narodky na piatok trinásteho....abol newstastný v tom ze som nemohla z domu ani paty vytiahnut....ale to bolo preto lebo soms a tyzden pred tym ozrala jak doga.
Čo sa týka piatka 13 - mne sa osobne vždy niečo stane . Prvý krát , sa mi stalo v ôsmich rokoch , že som spadla do montážnej jamy - potom druhý krát som vrazila do stĺpu na ulici takže ja v tedy radšej ani z domu nevychádzam , ale idem si pred pred posledný krát užiť kúpalisko takže hádam , mi to dnes vyjde .
No fakt, deň pre mňa zázračný. V piatky 13. Mám mystické dni. Včerajšok bol asi predzvesť. Za jazdy mi vypadol telefón z auta a našiel som ho. Cestou domov z vidieka som obehoval kamión a tri pred ním idúce autá v zákrute, dostal som šmyk a ustál som to.
Narodil som sa v nedeľu na hromnice. Teda mal by som byť človek s obrovskou dávkou šťastia a sily vesmírne to na mňa skúšajú. tak piatky 13. sú pre mňa zaujímavé dni...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
piatok, 13. októbra 1307 bol rozoslany prikaz od Filipa IV. Pekného na zatknutie vsetkych templarov v kralovstve.
ale dnes padaju meteority!
alebo vieš ty čo choď, kedy už budeš mať taku príležitosť na záchranu a umele dýchanie z úst do úst, jujky juj, ach...........
a čo by si doma robila???, veru len choď..................filip
Narodil som sa v nedeľu na hromnice. Teda mal by som byť človek s obrovskou dávkou šťastia a sily vesmírne to na mňa skúšajú. tak piatky 13. sú pre mňa zaujímavé dni...
a to som nevidel ani ejeden film..
i just kinda love this day..
už na to neverím. ale keď som bola malá mala som z tohto dňa pekné nervy