@emmaa No, o tej mafii som tiež dosť počul, ale otec tam žije a nestažuje si. Ja vždy keď mám čas ho idem s kamarátmi pozrieť a vždy si to užijeme. Len vždy na nás Taliani pozerajú keď prídeme do nejakého baru a začneme objednávať
@emmaa Otec žije v malom mestečku kde moc cudzích nechodí. A všetci tam pijú víno a trošku piva. Takže keď sme tam boli my a siahli sme na tvrdé pozerali na nás že čo sme zač . Keď sme sa rozprávali s barmankou povedala že v tejto časti (je to na okraji Benátskej provincie) sa moc tvrdé nepije, že to je vinársky kraj. Dokonca aj v tom bare mali najsilnejšiu nejakú "ruskú" vodku ktorá mala 25%
Švédsko je nádherné, preto som ho tu dal, ale inak sa mi páči doma v Maďarsku, mojej rodnej krajine aj na Slovensku, mojej národnej krajine. Tu jedine a nikde inde, také krásne oblasti a vy chcete ísť preč. Verte v lepšiu budúcnosť, zničiť zločincov z EÚ a NATO a preč s trianonom!
Holandsko, dufam ze sa tam dostanem na sluzobku aj tento rok ;F Zboznujem amsterdam a taku tu pohodku, aj vyzitie a hlavne su tam mega dnb parties;d nie ako u nas Sice mi ich jazyk 100% nevyhovuje ale zvladol by som hadam
@samuelm20 co je zle na NATO? Aspon nas chrania pred rusmi. Slovensko nevlastni ziadne jadrove zbrane a tym padom potrebujeme byt kryti velmocami ktore tie jadrove zbrane vlastna. EU ani ja nejako moc nemusim, lebo je to spolok komunistov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
páči sa mi tu na Cypre
je to také malé, zašité a exotické
to ale neznamená že raz neodídem niekam inde
vieš pýtam sa lebo mna také krajiny nelákajú. OK - možno su ekonomicky na tom dobre atd. Ale na severe proste v ,,zime,,
Ale aj v Španielsku mi bolo dobre
But má aj horšie stránky (mafia, ,,)
Inak krásna krajina s krásnym jazykom
Len vždy na nás Taliani pozerajú keď prídeme do nejakého baru a začneme objednávať
A to ako prečo?
Ale taktiež sa mi veľmi pozdáva Nový Zéland.