keď sa mi niekto nepáči, tak sa naňho nepozerám, ale pomyslím si všeličo keď vidím všelijaké moreny navlečené do americkej vlajky, neónových tričiek alebo keď má niekto na sebe natiahnuté pončo ušité z obrusu a pod ním legíny s gepardím vzorom (ach)
Neviem presne, kde sa u mna tá hranica nachádza, to záleží aj od mojej nálady, od toho ako som sa vyspala, či mi je ten človek sympatický...atd.
Väčšinou to moc neriešim, ale tak ked na niekom vidim vyslovene niečo nevkusné, čo bije do očí tak si len pomyslim "no toto by som si na seba nedala" a už to dalej neriešim a nejako sa všeobecne nezaoberám oblečením na druhých ludoch, ktoré sa mi nepáči...Tak každý má svoj štýl..alebo, ako je to teraz moderné, tak SWAG .
Človek môže vyzerať ako chce a ako sa mu páči ale niekedy by sa mal fakt zamyslieť. Zase nechápem ľudí čo povedia. "Som aký som a kvôli nikomu sa meniť nebudem.Mám svoju hrdosť " hlavne v prípade ak mu človek niečo vytkne. AK je niekto hnusný , sebecký , urážlivý a dalšie negetívne vlastnosti , tak na toto je hrdý ? Hrdý môže byť vtedy keď sa dokáže zmeniť a snaží sa byť každý deň lepší ako bol deň predtím.
Je to každého osobná vec,ako si chodí po tomto svete...pokiaľ to niekomu nevnucuje,tak mi je jedno,kto ako chodí a vyzerá,ak tým neobťažuje druhých...samozrejme mi nie je jedno,keď si ku mne v buse alebo električke sadne nejaký čudný týpek,ktorý sa neumýval tak 2 roky a jeho najbližší priateľ je mocné ovocné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keď sa mi niekto nepáči, tak sa naňho nepozerám, ale pomyslím si všeličo keď vidím všelijaké moreny navlečené do americkej vlajky, neónových tričiek alebo keď má niekto na sebe natiahnuté pončo ušité z obrusu a pod ním legíny s gepardím vzorom (ach)
Väčšinou to moc neriešim, ale tak ked na niekom vidim vyslovene niečo nevkusné, čo bije do očí tak si len pomyslim "no toto by som si na seba nedala" a už to dalej neriešim a nejako sa všeobecne nezaoberám oblečením na druhých ludoch, ktoré sa mi nepáči...Tak každý má svoj štýl..alebo, ako je to teraz moderné, tak SWAG .
tak je to v pohode
a potom ako ten pripad hore, moc nemusim tucnych ludi ktorym ten tuk "vyteka" z oblecenia ale je to podla mna ich vec, akceptovala by som to
niečo na tento spôsob alebo chujády propagujúce rasizmus,nacizmus, fašizmus a iné psychické poruchy nositeľa
keď si dievča oblečie nevhodné oblečenie, jej problém, ..neriešim..
- Ak príde niečo do módy a má to každá, napr. legíny - nosí ich už každá druhá namiesto klasických nohavíc/riflí...
Ružové nenonové tielko a do toho biele legíny,bolo jej vidno celý zadok ešte aj predok a mala otrasné topánky modré s americkou vlajkou!!!!
Som skoro umrela Vychytala všetky módne veci naraz.
Nepríde mi normálne obliecť si jednofarebné legíny a k tomu obyč.tielko ... že nie je ASPON do pol zadku....
-keď niekto neprispôsobí oblečenie spoločenskej situácií (ako rifle v divadle a podobne)
-niekto nemá súdnosť a nevie prispôsobiť oblečenie svojej postave a ukazuje na nedostatky
- trčiace/presvitajúce kusy spodného prádla (ramienka od podprsenky, zvlášť pri neformálnych príležitostiach sú ešte v pohode, zapínanie už nie)
-a samozrejme enormne znečistený a zapáchajúci odev (samozrejme taká špina sa dá akceptovať pri navrátilcoch z túry a podobne)
ale akoze mnoho ludi by sa malo naucit takej tej zdravej (seba)reflexii
Ja sa rada dívam na podivuhodných ľudí
To samozrejme neplatí pre môjho chlapa
A inak také hudobné výstrednosti mi neprekážajú, pokiaľ dotyčný nie je nahý...