Do mojho života sa zaplietol chalan do ktorého som sa samozrejme zamilovala
:/ ...nebolo by na tom nič zlé keby už nechodil dávnejšie s mojou sestrou a tak so mnou už odmietal chodiť ....! vraj "keby som nechodil s tvojou sestrou ,bolo by všetko inak " . A tak som sa pokúšala po preplakaných nociac konečne zabudnúť a aj by sa mi
chapem ho, bolo by to naozaj divne.. a maš len 15, tak si myslim, že ešte si tolko tych vzťahov nemala, takže určite ešte pridu a nanho zabudneš najdi si nejake ine aktivity atd a nemysli nanho.. ja som si tiež myslela že som z jedneho chalana neviem aka hotova a ono to potom prešlo
vieš, čo vôbec to nie je smrteľné, vyrastieš z toho. Taaak, ak si šikovná a tvoje EQ má potenciál dozrieť na milé a sympatické čísielko, tak potom v takých osemnástich ťa to prejde. Ak nie, tak sa to bude s tebou vláčiť ešte dlhooo- predlho.
nenapadlo ta, ze ti chyba na hlave diera, ktorou by sa mohol dostat von? Vies slzami to nejde, davenim vyprazdnujes zaludok, ked sa ides vykadit, tak hrube crevo... No jednoducho nema kade uniknut, tak bud pouzi vrtak a vyvrtaj si taku malu dierku do hlavy, alebo sa zmier s tym, ze budes cely zivot sama, lebo ta nechce tvoj vysnivany princ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nájdi si hobby, choď behať, von s kamarátmi proste zamestnaj si myseľ tak aby si nemala čas naňho myslieť.
Ja ti bohužiaľ neviem poradiť... Ale hovorím si, aký som šťastný človek, že toto nemusím riešiť. Veľa šťastia a úsmev