za 24 rokov mojej existencie som sa v blízkosti umývačky vyskytoval asi pol roka, a to netuším, čo sa tam okrem špinavého riadu dávalo aj tak najviac verím svojim rukám
@staphylococcus mne tiez moc predtym nenapadlo ale asi dva mesiace dozadu mi kolegyna zacala hovorit, ze pouziva gel a ze je super, tak som ho vyskusala a je fakt dobry a jak sa niekedy stava, ze ti ostane kusok tablety nerozpustenej (takej tej co je v tom “priesvitnom obale”) tak tu sa to nikdy nestane
Neviem, kusy tabliet mi nezostavaju ale mozno skusim gel ak ho niekde uvidim na tabletach sa mi paci ze maju iba kartonovy obal a nic viac, malo odpadu, ziaden plast.
@staphylococcus to asi dost zalezi, ake tablety kupujes. Tie co som zatial kupoval ja, tak kazda tableta bola este zabalena v nejakom obale. Takze ked uz, tak by ma zaujimalo, co teda kupujes?
Jaj prepáč staphylo, môjmu mobilu už načisto jebe Tiež som ťa chcela poprosiť o info aké tablety kupuješ, lebo ja mám tiež také, čo sú ešte po jednej zabalené v plastovom obale
Gelove tablety tie tuhe uz nikdy nedam vsade to zostava a zle umyvaju, mam tristvrte balika ale dam to do kosa asi. Pouzivam gelove z DMky obyvajne a super su
@tralalibang@dwarvax kupujem znacku frosch v cechach ju ma dmka a ekokutik v alberte (tam som narazila aj na tieto tablety), na slovensku netusim ale uprimne si myslim, ze dmka by ju mohla mat aj tam.
Tablety su zabalene len v jednom kartone, potom uz v nicom
A pride mi, ze umyvaju lepsie nez nejaky klasicky finish co som nala predtym.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tablety su zabalene len v jednom kartone, potom uz v nicom
A pride mi, ze umyvaju lepsie nez nejaky klasicky finish co som nala predtym.