Ak by sa vám naskytla možnosť ísť do vesmíru, pozrieť sa na všetky miesta, ktoré by vás len napadli, či už len tak voľne v priestore alebo priamo na iných planétach či iných objektoch. Bez toho, aby ste tam leteli miliardy rokov alebo by ste sa museli báť
@zajko30 sklamem ťa väčšinu čo si označil jebe @laurikaaa takže smola a všetci sú inak orientovaní .... teda na kur*vy ako je v riadku vyššie spomínaná Laurikaaaa
@zayl no možno, ale potom by určite nevedeli náš jazyk. A určite by ma videli prvýkrát a tak by ma chceli rozpitvať. A kvôli tomu by som určite tú planétu opustila a sme tam, kde sme boli
@zajko30 ty počúvaj máš pravdu @laurikaaa jebe všetko a všetkych čo príde dokonca aj znameho svojho chalana... chalan je pritom kúsok dalej od nej a ona sa zacne bozkavat s cudzim
@zajko30 a @nevycerpavaj - ak tam chcete @laurikaaa -ku, (hmm to ku tam fakt sedí) ....odporúčam pribaliť pásy cudnosti, trenky na pracku a hajzel opatriť desiatimi zámkami..prípadne prístupom na heslo.
Takisto sa nezaobídete bez priestranného vrecúška na hlavu - lebo skutočne, keby sa má hento na mňa vyrútiť tak radšej vystúpim na prvom asteroide. Brať povolnú ženskú a ešte aj tak škaredú do vesmíru bude pravdepodobne krok, ktorý nam zaručí spustenie protiofenzívy mimozemských civilizácii, kt. sa budu domnievať, že ide o tajnú zbraň ľudstva....
@zayl keby som bola chora alebo stara tak urcite....a teraz ako 14-rocna som dost vsetecna takze teraz by som to brala..ved ktovie nejaka planeta podobna zemi by sa mozno nasla....a tam by som ostala /ved by som sa nevratila na zem /
@obsadiliminick uplne z tebou zdielam nazor si ju fajne dal dole .... teba vezmeme do toho vesmiru sícee face fajn špatný ale telo stoji zato- to nam bohate staci.....
mimochodom čakaj zjeba od dee99 len tak medzi rečou ale si paaan
Jednoznacne ANO. Aj sam a hned teraz. V zivote mam vela cielov, ale ten najvacsi je zomriet v co najmensej nevedomosti. Ak by to bolo mozne, urcite by som chcel navstivit Sirius (jeden aj druhy) a Orionov opasok.
vesmír je úžasne miesto, ale človek by sa o to chcel aj podeliť s niekým. chcela by som to vidieť samozrejme, ale komu by som vyprávala, ako som sa otrávila divnými bubuľami a kto by ma zachránil z pazúrov nepriateľských zornov? Osamelý jazdec
Prva odpoved by bola nie, lebo nebudem cely zivot na specialnej strave s srat len tak ze sa priputam na nejaky odsavac zo zadku.Rakety su male, urcite by som mala klaustrofobiu, a vo vesmire rednu kosti...to uz by som sa po par rokoch na zem ani nemohla vratit, lebo by som nemohla chodit.Ak by ale tento vylet neobsahoval tieto potiaze a mala by som tam s kym ist a bolo by mi tam lepsie a bolo by o mna postarane tak by to stalo za zvazenie
Pár rokov dozadu by som to zvážila, aj tak som vtedy mala chuť odísť od všetkých a všetkého a začať niekde odznova...
Momentálne by ale moja jednoznačná odpoveď bola nie, mám vo svojom okolí ľudí, pri ktorých si nedokážem predstaviť, že by som ich už nikdy nemala vidieť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Prečo nie?
a kedže vo vesmíre ide čas rýchlejšie, tak by som u šéfa inergalaktickej vesmírnej lode vybavil aj návrat po takých par rokov domov
Otazka je zrejme skutocne zaklad odpovede......
No k teme. Tuzba objavit nepoznane je v nas zakodovana.
Zvazoval by som to a ako by som sa rozhodol, to proste nemozem vediet. Ale zvazoval by som to.
Treba zohladnit, ze keby islo skutocne o nieco realne, tak by sa ''nie'' nehovorilo tak lahko.
Takisto sa nezaobídete bez priestranného vrecúška na hlavu - lebo skutočne, keby sa má hento na mňa vyrútiť tak radšej vystúpim na prvom asteroide. Brať povolnú ženskú a ešte aj tak škaredú do vesmíru bude pravdepodobne krok, ktorý nam zaručí spustenie protiofenzívy mimozemských civilizácii, kt. sa budu domnievať, že ide o tajnú zbraň ľudstva....
Amen
mimochodom čakaj zjeba od dee99 len tak medzi rečou ale si paaan
Inak v živote nikdy.
@zajko30 - zajo to berem
Ak sa mi poradí v Amerike zbaliť Marka Zuckerberga môžeme tam ísť na dovolenku
.....
......a už by ma nebolo
Momentálne by ale moja jednoznačná odpoveď bola nie, mám vo svojom okolí ľudí, pri ktorých si nedokážem predstaviť, že by som ich už nikdy nemala vidieť...