Ahojte, anglinu som sa naposledy ucila na strednej, potom nejaka jazykovka učebnice Headway a Life. S anglinou stále robím, ale chcela by som aj nejako systematicky, ale na jazykovku nemám čas. Poznáte nejakú dobrú učebnicu pre samoukov?
mám len B2, no uplne super je: 1 lekcia je na gramatiku, 2. na slovíčka a tak sa to strieda, mas tam aj odpovede vzadu
Neviem si predstavit co je v B1, ale urcite nejake zakladne zaklady
@bettsy chodila som do jazykovky a brali sme s Life B1+ a stale tam boli iba take enviromentalne temy. Ucebnica bola velmi pekna, graficky sa mi zdala fajn, ale trochu som mala pocit, ze mi nevybuduje taku tu beznu slovnu zasobu ako situacie u lekara, na uradoch atd .. tie ucebnice pre vyssie levely su ake podla teba, brala si len C1 alebo aj nizsie napr B2? aky si mala z nich pocit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mám len B2, no uplne super je: 1 lekcia je na gramatiku, 2. na slovíčka a tak sa to strieda, mas tam aj odpovede vzadu
Neviem si predstavit co je v B1, ale urcite nejake zakladne zaklady
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...