Kamoška zajtra oslavuje 15tku - väčšia oslava, veď 15. Zatiaľ som jej kúpila tunel (ktorý neviem, či bude môcť nosiť - jej mama má niečo proti aj keď ona už má dosť roztiahnuté ucho) a plánujem jej kúpiť aj nejaký dezert, samozrejme.
Ja som nad darčekom mojej naj kamošky nemusela príliš uvažovať ,mala 20-tku,tak sme išli na záťah do klubu...stálo to za to,po dlhej dobe bolo hopčipčibirihopa , kedže má tvoja kamoška 15,to asi nebude moc dobrý nápad aj ked...napadlo ma,možno by si jej môhla kúpiť tričko s nejakým zábavným textom alebo nejakú kravinu takéhoto typu,tie majú vždy úspech
@rosesareredvioletsareblue Napísala si, že tunel ju poteší, že ho chcela a ucho už má dosť roztiahnuté - čiže jej daruješ niečo, čo ju poteší. Dezert by som Ti vedela odporučiť naozaj úžasný, len neviem ako sa volá. Je v zlatej krabičke, sú to kúsky čokolády obalené v kakau napr. v Tescu to maju - naozaj mňam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov