Dokážete dať všetko pre lasku alebo naj priateľa??
Tie dve osoby vedia ze som ochotny pre nich spraviť všetko! Oni mi vždy pomohli vždy stáli pri mne taq prečo by som pre nich nespravil všetko. Myslim že ak by blo potrebne dal by som aj svoj život Lebo an tych ludoch mi zalezi a nezniesol by som pohlad
ja neviem definujte vsetko napriklad nedala by som svoju rodinu za kamaratku alebo lasku alebo no chapete ono je to relativne pretoze vsetko je pra kazdeho nieco ine
v mojom prípade existujú 3 osoby, pre ktoré by som bola schopná obetovať život. Keby k takému niečomu došlo, spravila by som to s vedomím, že tá osoba by to spravila pre mňa tiež.
Láska je zvláštna, chceme pre ňu žiť, ale sme ochotní pre ňu aj umrieť
Ano ano pre láskua pritela dokážem naozaj hoci čo... ked mi bily na disce kamaráta soms a tam zaplietola dostaly sme obidvaja ...ale vždy lepšie ako stáť a pozerať sa....ked ma podjebala frajerka...s jedným nemnovaním...a mal som iba stoho problémy...keby bil niekdo moju frajerku ...tak by som hoa si zabil necem byť nejakým frajerom alebo tak...proste som taký človek ekd ubližuju niekomu koho mám rad dostanem sa do takého amoku že nevnímam nič okolo seba a správam sa ako slon v porceláne....
A už sa ma niekdo pítal že ked ma podjebala frajerka či som jej mal chut zajebať nie ženám proste nedokážem fyzický ublížiť....a psychicky sprvil som vela blbostí a kdo ma pozná ten vie
neviem, akoze vazne ja neviem, lebo ako prve ma sice napadne, ze hej vsetko, ved ich mam rada... ale ako by som sa zachovala v tej danej krizovej situacii, za to ruku do ohna a ni za seba nedam, lebo uz vela krat som si myslela ze sa poznam a toto a hento by som nespravila/spravila, a ked na to prislo, zachovala som sa kapanecek inak...
preto nemam rada taketo filozoficke kecy, lebo to aj tak nie je celkom pravda, ked dojde na lamanie chleba, teoria a prax je nieco uplne ine...
ak by som mala priatela na zivot a na smrt co nemam lebo moje priatelstva v takomto stadiu nie su UZ....alebo ESTE...tak by osm dala zivot....to by som tak ale musela citit..a za lasku..neviem...neviem si predstavit taku lasku
Jedna vec je napisat druha vec je to aj vykonat. Clvoek sa totizto v krajnich nudzach a halvne v takych ako si napisal ty zachovava uplne inak. Proste kona sam za seba a nie aby polozil zivot za druhych i ked to bol jeho kamarat a velmy dobry. Ktovie ako by som sa zachoval ja. I ked neviem v akom zmysle si to myslel.
Ale nieco take male, napr. keby som vedel, ze niekto si strka do mojho kamarata/ky tak nie je problem ale "dat ruku do ohna" tak to by som si rozmyslel asi dva krat ci ano alebo nie. ktovie ako by som sa v tom momente zachoval
@0 ach, vyrasties a zbadas... casom zistis, ze aj ti najlepsi kamarati casto za to nestoja... nehovorim o tom, ze si ich nezastat, ale take silne reci typu - dal by som za nich zivol - ta prejdu
suhlas s @21 je rozdiel najlepsi kamarat a laska.......svojej laske by som vedela dat naozaj vsetko....a viem ze aj on by mi dal vsetko ak by bolo treba........no kamaratom..... je to diskutabilne.....lebo ked vyrasties a mas ine starosti ako skolu a kamaratov zistis ze ti kamarati (nehovorim ze vsetci) nestoja za to ako ta laska.......takze ja hovorim ze zastanem si kamarata.....pomozem mu ked to potrebuje ale zivot by som dala iba za moju lasku a blizku rodinu...
myslim ze sa najde fakt strasne malicko ludi ktory ta budu mat rovnako radi ako ty alebo viac..poznam takych ludi a strasne som sa v nich sklamala urcite by som nepolozila zivot za niekoho ved aj tak raz umreme neni to jedno??
@21 Neprejdu! Toho cloveka mam rda nadovsetko. Aj on mna fakt bez neho si uz newiem ani predstavit den aj wime ze kazdy si pojdeme v dospelosti vlastnou cestou ale spmineky mi ostanu! A Pritelstvo dufam ze vydrzi!! Snad ale nic nie je na tomot svete navzdy !
No mne sa už práve preto, že si si vedomá toho, že tá druhá osoba by za teba položila život zdá to, že by si položila život za ňu absolútne nelogické ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Láska je zvláštna, chceme pre ňu žiť, ale sme ochotní pre ňu aj umrieť
no u mňa to nehrozí zatiaľ, hahá...iba v hraničnej situácii by som obetovala svoj život jedine za rodinu, ktorá vlastne pozostáva iba z mamky a brata
dosť obetí poskytujem beztak, svoj život si cením som vzácna
A už sa ma niekdo pítal že ked ma podjebala frajerka či som jej mal chut zajebať nie ženám proste nedokážem fyzický ublížiť....a psychicky sprvil som vela blbostí a kdo ma pozná ten vie
preto nemam rada taketo filozoficke kecy, lebo to aj tak nie je celkom pravda, ked dojde na lamanie chleba, teoria a prax je nieco uplne ine...
Ale nieco take male, napr. keby som vedel, ze niekto si strka do mojho kamarata/ky tak nie je problem ale "dat ruku do ohna" tak to by som si rozmyslel asi dva krat ci ano alebo nie. ktovie ako by som sa v tom momente zachoval
No mne sa už práve preto, že si si vedomá toho, že tá druhá osoba by za teba položila život zdá to, že by si položila život za ňu absolútne nelogické ...