Život nie je jednoduchý a často nám do cesty vkladá neprijemne situácie. Bud sme boli oklamaní, podvedení okradnutí a pod. Dokážete niekomu kto vás zranil odpustiť? Či už je to nevera, zrada, klamstvo, alebo niečo iné ?
zradu odpúšťam nezabúdam a klamstvo odpúšťam hlavne preto,lebo existuje príliš veľa ľudí,ktorí mi do očí klamú ( a keďže viem,že to je lož,len sa ironicky usmievam
NEVERU by som v živote neodpustila!ak by ma priateľ podviedol,či už psychicky alebo fyzicky,to nech sa mi už dokonca života vyhýba!!!
vacsinou ano. ja nie som typ, ktory by sa dokazal dlho hnevat. no niektore veci neviem odpustit. a vlastne sa o to ani nesnazim. su skratka veci, ktore sa neodpustaju
ano ,odpustam a odpustila som uz velmi vela veci ...sice som najprv bola velmi vnutri nahnevana ,mozno aj niekolko mesiacov ,ale dokazala som nakoniec odpustit a teraz uz necitim ziadnu zlost
je pravda, že ten človek by ma mal najprv nejak presvedčiť...som možno blbá, no každý má vždy ďalšiu šancu nech sa stane fakt čokoľvek.Je to proti môjmu presvedčeniu neodpúšťať, aj keď mnohí by sa na mojom mieste zachovali úplne inak
aj keď by som veľmi chcela, tomu, kto ma zranil už neviem odpustiť... a čo sa týka hesla Odpúšťam, nezabúdam!, tak u mňa platí Neodpúšťam, nezabúdam!.... a preto je to so mnou niekedy veľmi ťažké
odpustam dost casto, lebo nedokazem byt dlho s niekym pohadana, takze to vzdy vzdam prva, ale nezabudnem na to a ked ma niekto fakt nastve, tak mu vsetko vykricim do oci a potom uz ma smolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale zase platí pravidlo ako v čom a komu.
NEVERU by som v živote neodpustila!ak by ma priateľ podviedol,či už psychicky alebo fyzicky,to nech sa mi už dokonca života vyhýba!!!
a ako v čom a komu ako povedala @2-ka
v takýchto veciach som dosť neoblomná,málokedy odpúšťam