Ako si predstavujete dokonalú osobu, aké vlastnosti by mala mať ? Skúste opísať ako si predstavujete dokonalú osobu....Ak máte nejaký vzor, tak ho skúste opísať...
- zrucny v komunikacii s ludmi
- pekne crty tvare
- prijemna vona
- nadpriemerne iq a eq
- talent na jazyky
- dobry vkus, co sa tyka oblecenia
- nekonfliktny, ale asertivny
človek:
prijemný na pohľad, vyrovnaný vo vnútry
zručný, múdry, vtipný, vychovaný, dobrosrdečný, kamarátsky, nápomocný,
aby mal v sebe plno lásky, s ktorou sa vie podeliť, vedel si užívať jednoduché veci, nebol založený materiálne, bol radšej mlčalnivejší ako zbytočne rozprávajúci, keby tým človekom bola žena a chcela ma stretnúť do 30tky
Ďakujem na Vianoce nemám viac prosieb
Dokonalým človekom je ten, kto neustále na druhých vidí len ich chyby a správa sa, ako keby on nikdy žiadnu nemal -.- . Ale to si asi nechcel počuť Tak potom @10 - človek, ktorý ma svojimi dobrými vlastnosťami vie upútať natoľko, že poľahky prehliadam tie jeho zlé
Ja neviem nejaky sympatickejsi politik co vela kradne , napr kalimera alebo bankar pociatek alebo tankista zo ziliny ( on iba preto ze ma dokonale ,,auto" - mercedes SLR ) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
- pekne crty tvare
- prijemna vona
- nadpriemerne iq a eq
- talent na jazyky
- dobry vkus, co sa tyka oblecenia
- nekonfliktny, ale asertivny
Svetlooký
Bledý
Múdry
Inteligentný
Vtipný
Umelecky založený
S názorom
Asketický
Dobrý herec
Trochu asociál
...
prijemný na pohľad, vyrovnaný vo vnútry
zručný, múdry, vtipný, vychovaný, dobrosrdečný, kamarátsky, nápomocný,
aby mal v sebe plno lásky, s ktorou sa vie podeliť, vedel si užívať jednoduché veci, nebol založený materiálne, bol radšej mlčalnivejší ako zbytočne rozprávajúci, keby tým človekom bola žena a chcela ma stretnúť do 30tky
Ďakujem na Vianoce nemám viac prosieb
s rozumom
inteligentná
skromná
vtipná zo zmyslom pre humor
milujúca
a podobné zmýšlanie na niektoré veci ako ja
Ale spomenula som si na jeden citát od neviemkoho:,,Dokonalé, čiže zbavené možností."