Ahojte, je tu niekto, kto sa rozumie cvičeniu a týmto veciam??
Chcem poradiť...behanie ma vážne nebaví ?? snažím sa jesť okolo 1200kcal a cvičím podľa Heather, čiže väčšinou HIIT a s činkami
Moje nohy sú väčšie a väčšie, neviem byť ,,lean"? pomoooc
kašli na činky, cvič s vlastnou váhou + odporúčam ti kúpiť gumy na cvičenie (určite ich využiješ) ... pre cviky pozri: » www.youtube.com/c/MichalBarbier...
Behanie ma tiež nebaví. A tiež preto, že už nevládzem ako kedysi. Bicykel je lepší, ale bolí z toho zadok a tiež sa zadýcham a musím si dať pauzu na 1min aspoň. Bez behania sa ťažko chudne... to je ten problém. Pripadne ešte tie cviky ako dvihanie rúk hore a rozkračovanie nôh zároveň a skákanie... ... angličáky a podobné... ale to tiež je také monotónne. A dosť z toho pália lýtka :xD ... ... inak neboj sa toho, že budeš mať väčšie nohy, resp. Svalnaté... bude to pekné. Lebo to budú svaly. Nie tuk. ... a 1200kcal je málo podľa mňa... akože dá sa to dodržiavať... ked budeš zaneprázdnená alebo jesť volačo nízkokalorické a veľa čím potlačíš hlad. Ale potom raz si dáš nutelové palacinky alebo buchty a bum. Jednu 100g milku? 2200kcal. ...
Inak keď ťa nebaví behať, skús chodiť. Nieco ako turistika... akurát zamerané na výkon. A niektoré úseky môžeš aj pobehnúť kým sa nebudeš potrebovať vydýchať.
Je to fajn. Spálil slm 400kcal za 9300krokov. Pričom som cestu tam odturistikoval chôdzou, a späť skôr behal, lebo už zapadalo slnko a bola tma a prd som videl tak som sa ponáhlal a dobre som sa zapotil
@wistingher@15 cvičím 5-6x do týždňa HIIT doma už asi rok, len stale nedokážem vyzerať štíhlo, som skôr taká,,baba"?? asi sa s tým musím už iba zmieriť.
@dhgirlbiker@16 kazdy ma inu postavu. Ale intenzivnym pravidelnym cvicenim kazda jedna postava dosiahne velmi pritazlivy tvar.
Pit cistu vodu /mineralku, jest magnezium a behat... ked nie monotonne , tak nejaký šport kde ta to tendenčne núti behať keď si blízko lopty alebo ja neviem s čím sa hrá. Pocas hry myslis na to aj ak to len odchodíš, že chceš sa spotiť poriadne tak do toho dávaš viac nasadenia. Prirovnal by som to ako ked na telesnych v skole na futbale vsetci kráčajú, a ty si zoberieš loptu a ideš sólo co je velky vydaj energie. A takisto sa vratis po strate lopty s hracom... to je dalsi vydaj energie.
Ja nie som do cvicenia, ale chudy som nebol, a po 2x do tuzdna treningoch a 2x zapasoch do tyzdna, +2 telesne v skole za tyzden, som schudol tak ze som bol fakt chudý. Ako som prestal cvicit, uz to islo hore... len teraz ta korona vsetko kazí... nic sa neda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.youtube.com/c/MichalBarbier...
ak chces cvicit doma, tak si kup "telo ako posilnovna" celkom fajn kniha, dobre pise o strave a motivacii.
Tak si z toho urobím reverse diet ?
Inak keď ťa nebaví behať, skús chodiť. Nieco ako turistika... akurát zamerané na výkon. A niektoré úseky môžeš aj pobehnúť kým sa nebudeš potrebovať vydýchať.
Je to fajn. Spálil slm 400kcal za 9300krokov. Pričom som cestu tam odturistikoval chôdzou, a späť skôr behal, lebo už zapadalo slnko a bola tma a prd som videl tak som sa ponáhlal a dobre som sa zapotil
Pit cistu vodu /mineralku, jest magnezium a behat... ked nie monotonne , tak nejaký šport kde ta to tendenčne núti behať keď si blízko lopty alebo ja neviem s čím sa hrá. Pocas hry myslis na to aj ak to len odchodíš, že chceš sa spotiť poriadne tak do toho dávaš viac nasadenia. Prirovnal by som to ako ked na telesnych v skole na futbale vsetci kráčajú, a ty si zoberieš loptu a ideš sólo co je velky vydaj energie. A takisto sa vratis po strate lopty s hracom... to je dalsi vydaj energie.
Ja nie som do cvicenia, ale chudy som nebol, a po 2x do tuzdna treningoch a 2x zapasoch do tyzdna, +2 telesne v skole za tyzden, som schudol tak ze som bol fakt chudý. Ako som prestal cvicit, uz to islo hore... len teraz ta korona vsetko kazí... nic sa neda...