ludia pomoc moc sa mi paci jeden chalan o dva roky vyssi...je proste dokonaly ale na moje kamky sa "zevraj"stale usmieva a na mna sa ledva kukaa...co mam delat..ked on uz odchadza zo skoly po tomto rocniku
a vas to bavi? riesit pi*oviny? .. kokos, ako keby si mala o rok umret.. mas pred sebou cely zivot, takych, co budes nad nimi vzdychat bude este najmenej 20... noa ked je o dva roky vyssi, ako bolo povedane kup si podpatky
dva roky vyšší sa šuľam s toho no viem že už to tu píšu viacerý ale musel som aj ja ... a no keď je problém iba tá "výška" ... tak mu kusa odrež z laby
Povedz mu to Nič za to nedáš a aspoň si nebudeš vyčítať že si to neurobila Vážne. Ak ťa odmietne tak čo.. budeš na tom rovnako ak nie tak bude fajn, nemáš čo stratiť.
"o dva roky vyšši" woow a to je aka merba? jaj hej o dva ročniky viac...tak ja nwm možno že sa mu nepačiš alebo aj ty sa mu pačiš a len chce v tebe vyvolať žiarlivosť aby si spravila neaky ten prvy kročik...
joj kebyze si ja chcem zacat s kazdou co sa mi pacila, tak mam harem..ale to asi vsetci ludia..
teda ak sa ti LEN paci... tak to neries a hladaj niekoho kto sa ti nebude LEN pacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
teda ak sa ti LEN paci... tak to neries a hladaj niekoho kto sa ti nebude LEN pacit